jest możliwość wykonania batistą albo triple h spinebustera?
|
|
jest możliwość wykonania batistą albo triple h spinebustera?
Tu jest wszystko wyjaśnione: http://www.forum.wiaderko.com/gry-sp...ct-2009-a.html
mi dalej nie wychodzi;jak zawodnik lezy i mi mruga pasek to wciskam s+a to albo podnosi mu nogę albo go podnosi powiedz konkretnie jak to zrobić z góry dziękuje
mamproblem z kodem czy ktoś może napisać kod do pobierania przez rapidshare?? Bo jak wpisuje to wyskakuje błąd niewłaściwy kod
OK dzięki wyszło:P
zajebista jest ta akcja kończąca johna morrisona ja ona się nazywa<?>
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 10-09-2009 o 14:26
Mam pytanie jak mozna wykonac przeciwnikowi Pediegrie, Twist of face i Code Breaker ?????????? Prosze o pomoc
Jak masz przewagę i miga Ci pasek to przy Pediegrie, Twist of face ogłuszasz prxeciwnika tak żeby się chwiał robisz s i jak go złapiesz to s+a i wyjdzie Ci twist of face i pediegrie tak samo robisz fu batista bomb moonlight drive chocksleam i wiele innych
a RKO chcąc zrobisz to biegniesz ortonem i naciskasz S. Edgem spear robisz biegnąc i jak Ci miga pasek naciskasz jak biegniesz s+a a sweet chin music jak przeciwnik jest ogłuszony to naciskasz po prostu s+a i robi sweet chin music ale prawuie zawsze musi Ci swieci pasek tylko prze RKO możesz zrobić kiedy chcesz:)
Zapraszam tu jest wszystko dokładnie wyjaśnione:
http://www.forum.wiaderko.com/gry-sp...ct-2009-a.html
A to mój nowy filmik:
Ostatnio edytowane przez Adiz1122 ; 12-08-2009 o 11:38
no gratuluje filmiku
ja tam jestem lepszy xD
mam jeszcze jedno pyatnie..czy Jeff Hrady czy Rey Myesterio moge poduszać
<chodzi mui chyba o SUMBITY ale nie jestem pewny>
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 10-09-2009 o 14:26
heh to pokaż
a submitów chymba nimi nie idzie robic
podziel się :P
Weście mi odpiszcie w temacie "Pary w WWE Raw - Ultimate Impact"...
Sorki za przerwanie dyskusji:P
Z góry dziex...
jak w tej grze podać rękę w tag teme i biegnąć poza ringiem powiedżcie plis
Przepraszam, może mi ktos pomóc? Zainstalowałem ściągnąłem wczoraj WWE RAW, przy okazji dzięki za link, ale mam taki problem. Po wypakowaniu WWE RAW ULTIMATE Impact.Exe pojawia mi się komunikat : File open failed. C:/DOCUME~1/WOJCIECH/USTAWI~1/Temp/Rar$EX34_F.bin
Czy mógłby mi ktoś pomóc? Bardzo zależy mi na tym, aby móc zagrać w tę grę, ponieważ jestem wielkim fanem WWE.
| « [RS] The Baseballs - Strike! (2009) | toshiba L30-134 » |