Zapraszamy:
DodajFoto - Hosting Zdjęć / DodajFoto.pl
Tylko u nas Wrzucasz ile chcesz bez żadnych limitów :-)
Serdecznie Zapraszamy , do wymiany linkami , współpracy :]
|
|
Zapraszamy:
DodajFoto - Hosting Zdjęć / DodajFoto.pl
Tylko u nas Wrzucasz ile chcesz bez żadnych limitów :-)
Serdecznie Zapraszamy , do wymiany linkami , współpracy :]
dlaczego pisze
skoro wy nie jesteście tego autorami?? to jest chyba angielski darmowy skrypt pisany na podobieństwo imageshack.usPowered by DodajFoto.pl
a i ciekawa rzeczprzeskakuje co 2 :PStrone Obejrzano:
Ostatnio edytowane przez Major ; 09-01-2009 o 15:53

brawo dla dzieci......... to wejdź na stronę i szybko odświeżaj i będzie przeskakiwać co 2 a w 5 sekund na stronę nie wchodzi 1000 osób wiec jak nie wiesz nie pisz :D
a jak sie nazywa licencja która jest wykorzystywana tam??? bo ja nie znam takiej w której można zmienić siebie na autoraGdyby był byś taki mądry to wiedział byś że istnieje takie coś jak licencja

Akurat się mylisz bo dziennie mamy ponad 1tyś. Unikatowych ip. Strona rozwija się w szybkim tempie. ps.
Gościu weź mnie nie denerwuj, licencja jest opłacona . Jak nie wiesz na czym to polega to : Płacisz przykładowa sumę $ i możesz wywalić stopkę itd.
Jestem webmasterem od 5 lat , tworze strony itd. i nie będziesz mnie ty pouczał co ja mogę robić a co nie mogę, bo chyba jeszcze kolego do tego nie dorosłeś. Skończ studia czy coś to pogadamy.
Nie odpisuj już bo mi Cię szkoda, a po resztą piszesz głupie posty i zaśmiecasz to forum.
To tyle ,pozdr0.
d2b nie jesteś webmasterem tylko "łebmasterem" wchodzę na stronę i jest 36,220 odsłon, siedzę na stronie 15 minut bez odświeżania po czym odświeżam stronę i jest 36,222 odsłony (według ciebie oprócz mnie w tym 15 minutach weszła 1 osoba no ok) i teraz 20 razy odświeżam (w ciągu niecałej minuty) i jest 36,262 czyli w tej minucie oprócz mnie stronę ktoś tez odświeżał 20 razy w ciągu 15 minut niby raz a tu w 1 20?? czekam 10 minut i znowu to samo przeskoczyło o 2 i znowu 20 wiec jak skończysz podstawówkę to możemy porozmawiać "łebmajsterku"

tu się zgodzę z majorem .... przez 20 min siedziałem na tej waszej stronce, po czym odswierzyłem i liczba tych odzwiedził była większa o 1-dno moje wejście....
ale tak dla pewności, moge prosić o pw do stat4u?
haha widac pro strona w ff 3.0.5 po odswiezanie przeskakuje co 2, a w operze 9.62 co 1, i w stat4u patrz na unikalne odwiedziny a nie odsłony,

wiem, tylko jakoś nie mogę wejśc bo pw nie mam -_-
sry za post, pod postem alee..
1000 uniqalnych adresów dzieniie mówisz? oO
Abo slepy jestem albo ja tu 1 widze -_-
Ostatnio edytowane przez Mow mi 0 :** ; 23-01-2009 o 16:16
| « [Download][PC] Earth 2160 | Gothic 3 lepsza wydajność » |