Witam!
Już od 2 Lat Gram w CS.
Już 9 Miesięcy mam klan w którym jestem vCL-em
Już od roku interesuje się Webmasterką Czyli Stronami Internetowymi,Zakładaniem Stron, Językami HTML, JavaScript i innymi,
Zaraz po założeniu klanu CL założył Strone internetową na yoyo.pl
Nie wiedzieliśmy jeszcze co to webspell ale 4 miesiące temu dowiedzieliśmy się i postanowiłem go wgrać na strone
Wgrywaliśmy Jakieś Darmowe Szablony bo jak na nasz klan yoyo.pl Szablon na zamówienie był za drogi:(:(
Ale teraz Mamy nawet swoje Klanowe Koszulki i sieć Serverów ale nie chce mi się Reklamować:):)
Więc tak zaczołem Czytać Tutki jak zrobić Szablon pod Webspell i wgońcy wziołem się do roboty Laya Zrobiłem w Gimp 2.0
Później postępowałem z resztą instrukcji ale ciągle coś było złe coś nie tak
Zaczołem Szukać w Google i coś tam znalazłem ale nie wszystko
To co nie wiedziałem pytałem na Forum
I chciałem Baardzo Podziękować "Volt" "Kyrtap" oraz "major..." ponieważ tylko oni pomagali mi ponioeważ nic nie umiełem i tylko oni pomagali i dzięki nim Stworzyłem 1 Szablon w Zupełności Dobry:D:D:D:D
Szablon Już Został Sprzedany dla "Guards Of Vodka" Ceny nie będe podawał
Później Chodząc po Forum Każdy pisze że za darmo nikt ci nie zrobi Szablonu i mnie to denerwowało więc postanowiłem że jak się naucze je robić to będe ja robił za drobną reklame dla mojego klanu:):):)
Więc robie
Jeśli ktoś Będzie chciał Złożyć Proźbe prosze pisać na forum
Forum Klanu WhiteDevils :: Strona Główna
Przed Złożeniem Podania Prosze Przeczytać Regulamin w Dziale Regulaminy Forum:):):)
Uwaga!!!
Od Klanów nie wymagamy nawet domeny .pl ! ! !
Wykonujemy Również inną Grafike Zupełnia Za FREE ! ! !
Darmowa Grafika