Nie mogę dodać serwera na serwery.wiaderko.com Niby pisze ze pokaze za kilka min, ale czekam od godziny i nie pokazuje. Nawet gdy wyszukam nazwa. Co moze byc tego przyczyna?
Aha i serwer na 100procent nie ma hasla. Nawet RCON passa nie ma.
Wiec tak:
Dodalem server na serwery wiaderko i jak wpisuje w wyszukaj nazwe servera czyli "=.CsTuck .=" to mi nie wyswietla, gdy probuje dodac server wyswietla sie komunikat:
Wystąpił błąd. Możliwe przyczyny to: ip bez portu, błędne ip, server istnieje w bazie i jest nieaktywny. W przypadku...
Witam tydzień temu dodałem serwer na wiaderkową liste serwerów :
Tym Aim :
IP : 188.165.224.136:27080
Sloty : 10
Wczoraj dokupiłem 9 slotów więc zmieniłem mod na FFA. Teraz nie moge zmienić modu, ani dodać jeszcze raz serwera o tym samym IP.
Proszę o zmienienie typu serwera (...
Mam problem z stroną serwery.wiaderko.com
Gdy na nią wchodzę tytuł strony to Domena zawieszona a treść jest taka:
http://img715.imageshack.us/img715/1397/serwery.jpg
Kiedy strona będzie działać? Robiłem reinstall Steam i serwerów nie mam :angry2:
Witam chcialem dzis dodac serwer 188.165.210.171:27095 lecz niemoge serwer jest publiczny ktos juz go widocznie dodal ale to jest diablo i chcial bym sie upewnic czy jest wrzystko na miejscu dziekuje
przepraszam za literowki
NIe wiedziałem gdzie napisa, a nie bede do każdego fora wpisywac to samo wiec tu napisze.
Chodzi o to że nie został jeszcze naprowiony błąd 47 dla steam a chce na nich pograć.
Nie piszcie sciagnij Nonsteama bo nie kupowałem steama tak sobie i rodzice mi nie kupili (tak jak niektórzy którzy na...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam