Popularne odwołania do tej strony: serwery do cs 1.6 non steam, servery do cs 1.6 non steam, serwery cs 1,6 non steam, serwery cs 1 6 non steam, cs 1 6 non steam serwery, serwery do cs 1.6ns, servery cs non steam 1.6, servery cs 1.6 nonsteam, cs server 1.6 non steam, serwery do cs 1,6 non steam, cs 1,6 non steam serwery, serwery cs 1.6 non-steam, serewry do cs 16 non stean, servery non steam cs, serwery non steam cs 1,6, non steam cs, serwery do cs 1.6non steam, serwery do cs 1.6 non stem, servery cs 1,6 non steam, goo, serwery cs 1.6 nom steam, serwery cs 1.6 non stem, serery cs 1.6 non steam, servery cs 1,6 ns, serwery sc 1.6 non steam
Witam,
mam neostrade czyli zmienne IP, czy jest jakas mozliwosc zeby zapisywaly mi sie pokemony ? bo co wejde to mam inne ... Prosze o odpowiedz, albo czy mozna zrobic zeby sie na nicku zapisywaly ?
add, czy mógłbyś na serwerze TP zrobić HPK od 120 ? Mam problem z pingiem, mój ping sięga czasem 110, ale w ogóle jeszcze nie złapałem laga i osoba grająca ze mną też nie ;).
Nie mogę dodać serwera na serwery.wiaderko.com Niby pisze ze pokaze za kilka min, ale czekam od godziny i nie pokazuje. Nawet gdy wyszukam nazwa. Co moze byc tego przyczyna?
Aha i serwer na 100procent nie ma hasla. Nawet RCON passa nie ma.
Wiec tak:
Dodalem server na serwery wiaderko i jak wpisuje w wyszukaj nazwe servera czyli "=.CsTuck .=" to mi nie wyswietla, gdy probuje dodac server wyswietla sie komunikat:
Wystąpił błąd. Możliwe przyczyny to: ip bez portu, błędne ip, server istnieje w bazie i jest nieaktywny. W przypadku...
Witam tydzień temu dodałem serwer na wiaderkową liste serwerów :
Tym Aim :
IP : 188.165.224.136:27080
Sloty : 10
Wczoraj dokupiłem 9 slotów więc zmieniłem mod na FFA. Teraz nie moge zmienić modu, ani dodać jeszcze raz serwera o tym samym IP.
Proszę o zmienienie typu serwera (...
Mam problem z stroną serwery.wiaderko.com
Gdy na nią wchodzę tytuł strony to Domena zawieszona a treść jest taka:
http://img715.imageshack.us/img715/1397/serwery.jpg
Kiedy strona będzie działać? Robiłem reinstall Steam i serwerów nie mam :angry2:
Witam chcialem dzis dodac serwer 188.165.210.171:27095 lecz niemoge serwer jest publiczny ktos juz go widocznie dodal ale to jest diablo i chcial bym sie upewnic czy jest wrzystko na miejscu dziekuje
przepraszam za literowki
NIe wiedziałem gdzie napisa, a nie bede do każdego fora wpisywac to samo wiec tu napisze.
Chodzi o to że nie został jeszcze naprowiony błąd 47 dla steam a chce na nich pograć.
Nie piszcie sciagnij Nonsteama bo nie kupowałem steama tak sobie i rodzice mi nie kupili (tak jak niektórzy którzy na...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam