dobrze wejdź sobie na google wpisz "tutorial jak robić avatar" i poszukaj a nie poza tym raczej nie ma czegoś takiego jak instrukacja robie avatarów bo po 1. Liczy się wyobraźnia po 2. Chęci
Włacz sobie np gimpa , painta zrób w wiekszej skali ... potem pomniejsz do odpowiedniego rozmiaru i zapisz.. ;) mój avek jest zrobiony przezemnie w współpracy z paintem i gimpem ... ;)
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
Witam!
Mam dosyć dziwny problem z HLDS'em. Niedawno zmieniłem sobie bebechy w serwerze na "nowe" i od tego wszystko się zaczęło... Po zmianie wnętrzności z intela na amd postawiłem debiana 2.6.26 uradowany zacząłem instalacje HLDS'a wg tej stronki: LINK. Na intelu wszystko śmigało na amd nie chce...
Nie macie poradników do gier?
nie umiecie znaleźć?
Napiszcie do jakiej gry szukacie a ja sprobuje znaleźć i wrzucić na chomikuj.
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ściaganie poradników na mój transfer
mozecie sciagac bez zerejestrowania chomikuj
Witam
Mam sprawe, chce wsadzić bf2 na serwer.
Ale nie wiem gdzie co wziąść.
Tak jak w Seby poradniku ... Troche nie wiem gdzie co, prosze o jak najszybszą instrukcje :
Link skąd można ściągnąć.
Instrukcja czyli .amxx do plugins bf2mod do amxmodx takiej prostej instrukcji.
DAM 2 GIBONY !
Za...
siemka, mam problem ;)
dostalem od kolegi nowiutkiego CsS... zainstalowalem wszystko i właczylem gre... ;| na powitanie wyskoczyl komunikat: Instrukcja spod "0x0fd43e2c" oodwołuje się do pamięci pod adresem "0x0d7aa1a0". Pamięć nie może być "read".
Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie...
Siema:devil:
Mam problem otóż:
Może mi ktoś powiedzieć jak skonfigurować HLDJ ?
Mam programik ale nie wiem jak go używać oraz jak przekształcić muze.:black_eye:
Z góry dzięki za pomoc:dwarf: