Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: descargar css .cfg, css config

Odsłon tematu: 6137
Narzędzia wątku

cfg css + poradnik

*.:Ghost Raider:.* is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Potrzebuję ładny cfg do CS:S z ładnym poradniczkiem co i jak zrobić żebym go tam sobie gdzieś wkleił no tak żeby to działało. Najbardziej mi zależy żebym miał więcej fps niż mam teraz które wynosi np na d2 37-49fps.

Odp: cfg css + poradnik

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Kup sobie lepszego kompa.kosz

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Poradnik] God of War III
http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2008/02/god-war-3-manual.jpg Poradnik w j.polskim, pdf. Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Poradniki do gier
[Poradnik] Bad Day L.A
http://www.gaminator.pl/data/gameedition/1/2158.2.jpg Poradnik w j.polskim, pdf. Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Poradniki do gier
[Poradnik] GTA IV-Poradnik błąd 2 plików
Siemka.... Jeżeli wyskakuje Ci błąd aby podać plik d3dx9_37.dll koniecznie przeczytaj mój poradnik. :) 1.Instalujemy na nowo Directx 9.0c i wchodzimy do folderu gdzie został zainstalowany. 2.Następnie rozpakowujemy wszystkie WinRary które tam są. 3.Wchodzimy w menu start i wyszukaj......
Poradniki do gier
Poradnik do Ice Age 3
Hejka. Posiada ktoś może poradnik do gry Ice Age 3? (Epoka lodowcowa 3). Lub przynajmniej podpowiedz jak przejść rundę, a mianowicie, jestem na etapie, gdzie dosiadamy dinozaura i rozbijamy nim wejścia do jaskini, następnie uciekamy przed trującymi roślinami i powracamy z powrotem na polankę z...
Pytania z odpowiedzią
[DOWNLOAD] [RS] Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 4
Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 2008 W poradniku znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, aby szczęśliwie zakończyć przygodę, zebrać wszystkie 1001 Ziaren Światła i odblokować sekrety. Pobierz Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. ...
Archiwum forum
poradnik
Witam! Czy ktoś ma może poradnik do gry: Drawn: The Painted Tower ? Utknęłam i ani rusz...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[poradnik] tibia bot ng - crackowanie [poradnik]
Poradnik nauczy was jak z wersji Trial zrobić za darmo pełną wersje programu: Tibia Bot NG !!!. Proponuję najpierw przeczytać cały poradnik a następnie brać się do roboty krok po kroku, więc zaczynajmy. Potrzebne będą nam dwa programy: Pierwszy to oczywiście Tibia Bot NG, który możemy...
Archiwum forum
[PORADNIK] Poradnik na darmowe domeny
Nie aktualne /delete
Archiwum forum
PORADNIK
moglby mi ktos powiedziec jak wgrywac pluginy na server ? wiem ze na ffp ale komplenie nie wiem o co chodzi. :/ szukalem na forum ale nie znalazlem ;((
Archiwum forum
Poradnik do CS
Bronie w Counter-Strike Jest to (chyba) najlepszy poradnik dotyczący broni w Counter-Strike jaki się kiedy kolwiek ukazał. W moim poradniku poruszę 3 bardzo interesujące graczy tematy związane z bronią w CS. 1) Opis broni. 2) Jakich broni ze sobą nie łączyć. 3) Bindowanie zestawów broni.
Poradniki do Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz