Potrzebuję ładny cfg do CS:S z ładnym poradniczkiem co i jak zrobić żebym go tam sobie gdzieś wkleił no tak żeby to działało. Najbardziej mi zależy żebym miał więcej fps niż mam teraz które wynosi np na d2 37-49fps.
http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2008/02/god-war-3-manual.jpg
Poradnik w j.polskim, pdf.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Siemka....
Jeżeli wyskakuje Ci błąd aby podać plik d3dx9_37.dll koniecznie przeczytaj mój poradnik. :)
1.Instalujemy na nowo Directx 9.0c i wchodzimy do folderu gdzie został zainstalowany.
2.Następnie rozpakowujemy wszystkie WinRary które tam są.
3.Wchodzimy w menu start i wyszukaj......
Hejka. Posiada ktoś może poradnik do gry Ice Age 3? (Epoka lodowcowa 3). Lub przynajmniej podpowiedz jak przejść rundę, a mianowicie, jestem na etapie, gdzie dosiadamy dinozaura i rozbijamy nim wejścia do jaskini, następnie uciekamy przed trującymi roślinami i powracamy z powrotem na polankę z...
Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 2008
W poradniku znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, aby szczęśliwie zakończyć przygodę, zebrać wszystkie 1001 Ziaren Światła i odblokować sekrety.
Pobierz
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
...
Poradnik nauczy was jak z wersji Trial zrobić za darmo pełną wersje programu: Tibia Bot NG !!!. Proponuję najpierw przeczytać cały poradnik a następnie brać się do roboty krok po kroku, więc zaczynajmy.
Potrzebne będą nam dwa programy:
Pierwszy to oczywiście Tibia Bot NG, który możemy...
moglby mi ktos powiedziec jak wgrywac pluginy na server ? wiem ze na ffp ale komplenie nie wiem o co chodzi. :/ szukalem na forum ale nie znalazlem ;((
Bronie w Counter-Strike
Jest to (chyba) najlepszy poradnik dotyczący broni w Counter-Strike
jaki się kiedy kolwiek ukazał. W moim poradniku poruszę 3 bardzo interesujące graczy tematy związane
z bronią w CS.
1) Opis broni.
2) Jakich broni ze sobą nie łączyć.
3) Bindowanie zestawów broni.
Poradniki do Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u