Popularne odwołania do tej strony: kody do undercovera, undercover wszystkie samochody, kody do undercover, misje w nfs undercover, kody needforspeed undercover
Wejdź w grze do menu opcji, następnie wybierz pozycję Secret Codes, teraz wpisz podane niżej kody do gry Need for Speed Undercover.
Uwaga: Niektóre z podanych niżej kodów mogą być użyte tylko raz w danym profilu gry Need for Speed Undercover.
Zdobądź $10,000:
Wpisz $EDSOC (litera O nie zero) lub %%$3/" jako kod do gry.
Samochód Die-Cast Lexus IS F:
Wpisz 0;5M2; (zero a nie litera O) lub 0;6,2; (zero a nie litera O) jako kod do gry aby odblokować samochód Die-Cast Lexus IS F.
Samochód Die-Cast Nissan 240SX (S13):
Wpisz ?P:COL (używając litery O a nie zera) lub @/;#/+ jako kod do gry aby odblokować samochód Die-Cast Nissan 240SX (S13).
Samochód Die-Cast Volkswagen R32:
Wpisz !2ODBJ: (wpisz litere O zamiast zera) lub !3/$"): jako kod do gry aby mieć samochód Die-Cast Volkswagen R32.
Samochód NeedforSpeed.com Lotus Elise:
Wpisz -KJ3=E lub .+)3>$ jako kod aby odblokować samochód NeedforSpeed.com Lotus Elise.
Wejdź w grze do menu opcji, następnie wybierz pozycję Secret Codes, teraz wpisz podane niżej kody do gry Need for Speed Undercover.
Uwaga: Niektóre z podanych niżej kodów mogą być użyte tylko raz w danym profilu gry Need for Speed Undercover.
Zdobądź $10,000:
Wpisz $EDSOC (litera O nie zero) lub %%$3/" jako kod do gry.
Samochód Die-Cast Lexus IS F:
Wpisz 0;5M2; (zero a nie litera O) lub 0;6,2; (zero a nie litera O) jako kod do gry aby odblokować samochód Die-Cast Lexus IS F.
Samochód Die-Cast Nissan 240SX (S13):
Wpisz ?P:COL (używając litery O a nie zera) lub @/;#/+ jako kod do gry aby odblokować samochód Die-Cast Nissan 240SX (S13).
Samochód Die-Cast Volkswagen R32:
Wpisz !2ODBJ: (wpisz litere O zamiast zera) lub !3/$"): jako kod do gry aby mieć samochód Die-Cast Volkswagen R32.
Samochód NeedforSpeed.com Lotus Elise:
Wpisz -KJ3=E lub .+)3>$ jako kod aby odblokować samochód NeedforSpeed.com Lotus Elise.
a ja mam chyba najlepsze rozwiązanie wysyłacie sms'a za 3,66zł z VAT o treści game zatbdb na nómer 91977 w smsie zwrotnym dostaniecie odres strony i kod potrzebny do ściągnięcia trainera z tej strony. Pobieracie trainer game.exe potem go uruchamiacie włączanie NFS Undercower i macie odblokowane wszystkie samochody wszystkie części i 1 000 000 $ na start.
Polecam ten trainer dostałem te info od kumpla i naprawde niewidziałem chyba jeszcze lepszego. Polecam bo sam wyprubowałem.
Witam!
Mam problemy z tymi kodami:
1 i 2 na tej stronie są zamieszczone: http://www.forum.wiaderko.com/przydatne-pluginy-amx-i-amxx/179164-ultimate-ss-ban.html
3. Nie mogę rozkminić co jest źle w join_msg_rank
// Zrobione przez SoLiD z pomoca innych kodow
Posiadam NFS Undercover z Crackiem, Spolszczeniem i kluczami. Jeżeli ktoś coś z tych rzeczy potrzebuje, to napisać odpowiedź ,a w odpowiedzi to czego potrzeba i swój E-mail. Ja jak najszybciej spróbuję wysłać E-maila z załącznikiem na podany adres. w załączniku będzie wszystko.
NFS-Undercover
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
NFS-Undercover-Crack
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Niżej wymienione nr. wpisujemy do swojego telefonu podczas gry.
kody do gta 4
227-555-0100 dostajesz FIB Buffalo
227-555-0168 dostajesz SuperGT
482-555-0100 przywraca zdrowie, pancerz i amunicję
362-555-0100 uzupełnia pancerz
486-555-0150 dostajesz kolejną broń
267-555-0100 zmniejsza...
mam taki problem sciagnołem 51 częsci undercovera ze stronyy klijenta który nie wie bądz niechce udostępnić keya do winrara zeby rozpakować nfs undercover to sie pytam po co wstawiał cos do downloadu jak nie mozna tego odpalić , a moze ktoś z was to odpalił gra sie znajduje na tym forum pod...
http://www.techlivez.com/wp-content/uploads/2008/08/first-need-for-speed-undercover-image.jpg
Gra pasująca do każdego telefonu komórkowego ( o każdej rozdzielczości ekranu ). Świetna zabawa nawet przed ekranem swojego telefonu, najlepsza ze wszystkich wersji tej gry wydanej na telefon....
Darmowe gry java
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u