Popularne odwołania do tej strony: roundsound disco polo, roundsound disco, roundsound disco polo cs, muzyki na koniec rundy cs, cs disco polo, roundsound 2009, counter strike disco polo
Witam i zapraszam do ściągania mojego roundsound'a.Zawiera on 10 najpopularniejszych polskich kawałków w rytmie disco polo.Miłego słuchania.Instrukcja w paczusce.Zapraszam do oceniania.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Ostatnio edytowane przez dante1991 ; 27-01-2009 o 03:25.
Odp: Disco Polo Roundsound - Muzyka na koniec rundy
Witam!
Otóż mam problem dodalem muzyke na koniec rundy wszystko jak powinno byc w plugins.ini dodana linijka...plugina mam... i wogole wszystko... tylko jest taki problem ze ta muzyczka na koniec rundy raz jest raz nie ma (czesciej te drugie), i co z tym fantem zrobic?:(
Oto wycinek z pliku .sma...
sciagnalem kilka muzyk na konniec rundy 4 ich mam
i chce miec wiecej da mi ktos program do skracania muzyki latwy w obsludze?
prosze o szybka odpowiedz
Bo długich staraniach 4 dni szukania pluginu z muza na koniec rundy Huj mnie strzelil
znalazlem z 4or 5 pluginów i nie chca dzialac
moze inaczej dam cos takiego nazwy piosenek a ktos mi to zajefajnie zrobi i krata vodki browaru obojetnie ;s
Tylko nie piszcie jak "Inferno" Pierw użyj opcji...
Bo długich staraniach 4 dni szukania pluginu z muza na koniec rundy Huj mnie strzelil
znalazlem z 4or 5 pluginów i nie chca dzialac
moze inaczej dam cos takiego nazwy piosenek a ktos mi to zajefajnie zrobi i krata vodki browaru obojetnie ;s
Tylko nie piszcie jak "Inferno" Pierw użyj opcji...
witam, mam problemo-pytanie.
1. jak ktos chce wbic na serva to sciagaja sie pliki z round sound np. te1 i ct1, zeby ktos mogł je slyszec, niestety mam problem bo niektorym po sciagnieciu plikow wyskakuje time out, ten temat juz byl ale niektorzy sobie jaja robili, wiec co mialem zrobic?
2....