Witam tu można się wypowiedzieć który waszym zdaniem z seri NFS jest najlepszy i w którego wam się grało najlepiej .
Moim zdaniem najlepszy był Most wanted i najlepiej mi się w niego grało .
|
|
Witam tu można się wypowiedzieć który waszym zdaniem z seri NFS jest najlepszy i w którego wam się grało najlepiej .
Moim zdaniem najlepszy był Most wanted i najlepiej mi się w niego grało .
NFS most wanted wymiata ;p. NFS Carbon - syfffffffff
Ja jednak też jestem najbardziej za MW. ;]
Następny w kolejności jest Pro Street ;]
ja za MW, gorszu tuning niz w underground 2 ale lepsze fury, jest policja, glupia ale jest i dluzszy niz carbon

MW i hot porsuit 2 xD jedyny jaki przeszedłem do końca
najlepszy NFS to U2
to było najlepsze wydanie
No U2 bardzo mi się podobał, w porównaniu do U1 xD
W U1 nie było jazdy po mieście (wolnej jazdy) bez celu.
To był wielki minus.
W U2 super tuningi są.
Z kolei dobrym pomysłem MW jest Czarna Lista i pokonywanie coraz lepszych gości (lub kobiet xD).
Co do Pro Street'a to powiem tak:
Sam w sobie nie był najgorszy.
Podobały mi się drift'y xD
No, ale NFS bez miasta tylko z jakimiś torami to już nie ten klimat co wcześniej xD
A o Undercover się nie wypowiadam, bo nie grałem xD
Widziałem tylko jedną opinię o Undercover. Nikt nie grał czy się nie podoba ?
Hot Pursiut 2 i Underground 2 (ten 2 w szczególności, ma swój klimat, którego nowsze nie mają)
@up slowa
@topic
o undercover jest malo opinii bo jeszcze malo dostepna ta gra na torrencie jest :D
ja chcialem kupic ale wole przytrzymac kase i kupic kompa
oprocz U2 dobry jest jeszcze 2 nei pamietam nazwy wiem ze tam chyba tuningu nei bylo ale gra fajna byla, gralem na PS1 :D
Eh ściąganie z torrentów :) Używaj przeglądarki, szukaj linków np peb.pl, ściągaj z rapidshare :D
Już dawno byś grał w gierkę ;)
a pomyslales o tym ze chce oryginal zeby grac przez siec na porzadnym poziomie nie jakis lipny poziom trudnosci typu Carbon ktory przeszedlem w niecale 7godz a w Underground 2 zajelo mi to ok 3tyg.
Jak kupie kompa to kupie sobie oryginalke z Empika i bedzie sie lepiej gralo.
To tak jak z NS i STEAM
MOSTWANTED the best ;d
NFS MW <- jedyny taki ktory ma swietna fabule szkoda tylko ze brakuje driftu w nim i juz bylby totalny kozak.
| « [Download] [PC] Company of Heroes | World Of Warcraft + TBC » |