Owszem bd sie lepiej gralo :)
|
|
Owszem bd sie lepiej gralo :)
Nie wiem czy są gdzieś dostępne granice raszu na de_blue .
Chwile szukałem i nie znalazłem , no widocznie nie umiem szukać .
Podczas dzisiejszej gry źle to wyglądało bez anty=raszu :p
I tak źle i tak nie dobrze ;) Wam to się nie da dogodzić ;)
smierdzące piranesi. gra 16 typa a jak ta mapa sie odpali to połowa ucieka. wywalić w pizdu
O piranesi było wspominane wcześniej już, co się dzieje gdy ta mapa jest. Ale wywalać jej nie trzeba bo jest dobra, tylko nie chcą jej po prostu ogarnąć.
Co do de_blue, dzisiaj graliśmy bez anty rashu, ale jeżeli bd admin na serverze, albo chociaż gracze się dogadają co do rashowania to nie bd z tym większych problemów.
Mirek weź mi tu nie ściemniaj bo dziś grałeś chyba pod nickiem "kanocha" ze mną również i na serwerze było 16 osób,więc ta mapa poprostu potrzebuje rozgłosu ,znaczy ze trzeba jak najwięcej ją odpalać:) , a tak nawiasem piranesi to jeśli się nie myle była 1 mapą jaką VALVE wpuściła do maszyny CS;a:).
no jak jest piranessi to idzie vot czy zmieniamy i na np. 15 osob 13 chce zmiany wiec cos to daje do myslenia :) no ale niech sobie bd :)
nie możemy grać na kilku mapach - a piranesi to 2. twór Valve po de_dust :)
jak są jakieś problemy z mapami - brak antyraszu to krzyczcie.
No ja chce grać tę mape! wczoraj graliśmy przez 10min az,cały serw nie zaczął płakać o zmiane... a co do antyraszu to nie ma go na de_blue.
dam zapytanie na forum - może ktoś mądry już wcześniej zrobił na tą mapę coś - a jak nie to zostanie mi zrobić samemu :)
Co do granic rashu, na blue popytam znajomych, bo ta mapka jest lubiana bardzo więc może ktoś bd mógł załatwić je. Zaoszczędzi się trochę prywatnego czasu, jakby się udało.
bo mapa do dupy jest taka prawda
| « Jakość obrazu!! Pomocy!! | Myszka i klawiatura zacina sie » |