Przydałoby się wiecej mapek na serwie ..sz.b da się zrobić?
|
|
Przydałoby się wiecej mapek na serwie ..sz.b da się zrobić?
na razie rozkręcać serwer :)
no rozumiem,ale jak bedziemy grać na 10 mapach na okrągło to ludzi nie przybędzie;]...
zgadzam sie z kapturem
wiecej mapek by sie przydało
A mi sie wydaje ze jak na TP to jest idealnie. Przecież jakieś egzotyczne mapy w ogóle nie pasują na, tak jak mapy cs_ .
Jest dobrze, na TP nie trzeba więcej :P
dogram jeszcze 2-3 mapy. pewnie będą to: de_tuscan, de_russka i może de_blue.
Ja jestem za wrzuceniem jeszcze czwartej mapki - de_sunny, świetna mapka i na TP jak znalazł.
nad de_blue się nawet nie zastanawiaj:p bo ona musi byc:) ulubiona;p
a Ty proper masz mało racji bo przecież jak się gra godzinke no spoko ,ale jak ja gram 3 albo więcej pod rząd to raczej można "żygać" mapami które się powtarzają...
tuscan dobry wybor bo mapka ostatnio porzadana jest :)
de blue to gowno jakich mało lepiej office dac. ruski i tuscana też bym nie wrzucał ludzie uciekją z tych mapek. nad kabulem sie szb zastanow
uciekają mówisz...może i tak ale napewno nie wszyscy ...poprostu boją się grać na czymś nowym... ,a co do kabula też by się przydał:)
A ja prosze aby jak najszybciej wrzucono nowe mapki bo ciągle gramy te same mapy , de_nuke , de_train , de_inferno , de_cbble i dusta2 , 5 map grane cały dzień .
Ja bym widział takie mapy jak de_ruska , de_sunny , de_cpl_strike , de_forge , westwooda dla urozmaicenia mimo że jest denną mapą :P no i de_blue .
To chyba tyle , jak o czyms zapomniałem i sobie przypomne to dam jeszcze znac ^^
brakuje zwykłego dd :)
zwykłe dd jest żałosne TT kampi przed trupią , dołem się przejśc nie da bo awp w ct kampi u góry i cała gra na tej mapie...
Haha, takie akcje mają miejsce jedynie gdy brak odwagi bo ktoś się boi paść, na tej mapie TT może cisnąć CT jak nigdy :).
Tuscan by sie przydal naprawde :)
no i na jednej ręce masz 5 palców, więc jak grasz na HJ TP steam co ma 16 slotów, a w składzie masz 8 ludzi, to 5 może coś zdziałać :)
Zgapiaja mapy ode mnie :P:P
Ja jakoś uważam, że teraz jest dobrze. Jak już jednak coś chcecie dorzucić to de_dusta i de_tuscan.
| « Jakość obrazu!! Pomocy!! | Myszka i klawiatura zacina sie » |