Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: łatwe diablo mod, serwer diablo cs 1.6 non steam częstochowa

Odsłon tematu: 5229
Narzędzia wątku

CS-CZESTOCHOWA [DIABLO MOD] (fastdownload, savexp, najnowszy diablo mod, 16 slotow)

PlayKiller is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Serwer Counter-Strike:

Zapraszam na serwer 12 slotowy Diablo Mod: 193.33.177.13:27091

Już we wtorek (20.01.08) 16 slotów! (serwer jest przepełniony :P)

Hasło jest łatwe te dwie pierwsze literki w [][]

Info o serwerze:

» Typ serwera: [Diablo Mod]
» Ilość slotów: 12
» Typ serwera: NonSteam
» Round time: 2,5 minuty
» Czas mapy: 20 minut
» Friendlyfire: OFF
» Forum www: Forum serwerów CS-CZĘSTOCHOWA :: Strona Główna
» Kontakt z Head Adminem: Playkiller
» Godziny uptime: 24/7, Czasami przerwa techniczna.
» Urozmaicony mapcycle i vote na koniec mapy!!
» Zero lagów !
» Serwer w pukawka.pl
» SAVEXP DO MYSQL
» NAJNOWSZY DIABLO MOD
» Miła atmosfera bardzo fajnie sie gra!

Wady serwera:

» Uważaj!! Jak wejdziesz to możesz się uzależnić, więc pilnuj się... (Admini nie ponoszą za to odpowiedzialności)

WIĘCEJ INFO NA: Forum serwerów CS-CZĘSTOCHOWA :: Strona Główna

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Diablo 400lvl || www.diablo-cs.xaa.pl@HostVision.pl - 91.203.133.221:27062
Diablo Mod IP: 91.203.133.221:27062 Nazwa: diablo-cs Ilość Slotów: 11 Typ Serwera: Steam/Non Steam Friendly Fire: Off Adres forum: diablo-cs.xaa.pl Godziny Uptime: 24/7 Czas trwania mapy: 20 min
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
[langtitle=en]Diplo and Don Diablo - Make you pop (Don Diablo Dubstep Mix)[/langtitle]
http://kickkicksnare.com/wp-content/uploads/2010/07/diplo_don_diablo_make_you_pop.jpg Artist: Diplo and Don Diablo Title: Make you pop Size: 9.02 Mb Type: mp3 Quality: 320kbps
Muzyka, mp3 techno i trance
20 slotów publik z Wilanu pod diablo?
witam, chce kupić serwer i 20 slotów publik z Wilanu pod diablo było by dobre?
Hosting serwerów gier
77.79.241.196:27185 [diablo mod] [hasło:diablo]
77.79.241.196:27185 Miła atmosfera Niskie pingi Mozna kupić admina/slota
Diablo Mod
a wiec tak,slyszalem ze zeby zainstalowac Diablo Moda,trzeba zainstalowac dwa AMXy cczy to prawda? i jesli tak,to jak to zrobic?
Problemy i konfiguracja AMXX
Diablo Mod
Hey znacie moze jakies serwy DIABLO MOD ? Takie do 12 Slot i zeby gralo duzo ludzi ;] Dam Pomogl za Kazde ip.Z gory Dziekuje :devil:
OffTopic - Counter Strike
Sieć serwerów CS-CZESTOCHOWA (DIABLO,FFA, PAINTBALL)
Zapraszamy na serwery sieci serwerów CS-CZESTOCHOWA. SERWER DIABLO MOD : Serwer Counter-Strike: Zapraszam na serwer 16 slotowy Diablo Mod: 193.33.177.13:27091
CS-CZESTOCHOWA [DIABLO MOD] (savexp fast download)
Serwer Counter-Strike: Zapraszam na serwer 10 slotowy Diablo Mod: 193.33.177.13:27091 http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.177.13:27091/b_350x20_C323957-202743-F19A15-111111.png Hasło jest łatwe te dwie pierwsze literki w Info o serwerze:
Diablo Mod
Witam. Mam problem a mianowicie postawile Diablo Moda i niby wszystko jest ok oprocz dwoch rzeczy ktorych juz nie wiem jak mam ustawic zeby bylo ok... Chodzi mi o to ze itemy mi sie kasuja po jakims czasie. Traca swoja wytrzymalosc. A drugi problem to to ze na koncu mapki powinno mi sie wyswietlic...
Problemy z CS 1.6
Diablo Mod PL
Szukam najnowszego Diablo Mod'a PL!!! AMXX.pl :: Nieoficjalny polski support AMX Mod X :: Zobacz Forum - Nowości tu są tylko betatesty wersji 5.6 a na serwie 91.203.133.32:27015 jest już wersja 5.7g wie ktoś skąd go wziąć :]?
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz