Popularne odwołania do tej strony: xvideos.com, jak sciagac z xvideos, w jaki sposób ściągnąć z dark warez pliki z muzyki na komputer, d3dx9_37.dll. stalker gdzie wkleić, czy xvideos jest darmowe forum, xvideos com np, xvideos.com zakonnice, jak ściągać z xvideos, jak ściągnąc z xvideos.com
Witam zauważyłem że dużo osób nie wie jak ściągać z Rs ? Już tłumacze.
1. Np mamy gierkę Do pobrania
Grand Theft Auto IV 2xDVD
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Klikamy na 1 link następnie automatycznie nas przerzuca nas na stronkę RS.(PAMIĘTACIE 3 WSZYSTKIE PARTY POBRAĆ !!)
wybieramy Free tam gdzie oznaczyłem. jeżeli chcemy ściągać cały czas musimy wykupić Premium Konto
Następnie musimy odczekać 50 sek.
Po odczekaniu 50 sek wyświetli nam się :
Klikamy na Dowolads
I ŚCIĄGAMY :D żeby ściągnąć następny part trzeba odczekać 15 min :/
Nie wiem po co ten "poradnik"... jak ktoś ma z tym problemy to albo jest za młody na tak "zaawansowane opcje" internetu albo nie umie podstaw angielskiego i logiki. To trochę tak jakbyś uczył kogoś zakładać konto e-mailowe o_O gdzie wystarczy tylko czytać i postępować zgodnie ze wskazówkami na stronie.
Ostatnio edytowane przez ~NN ; 25-01-2009 o 17:15.
Powód: q
Jeżeli to ten co na powyższym screenie to tak jak pisał już ktoś, że aktualnie ty bądź ktoś inny zależy od tego jaki masz internet tzn. czy LANA czy Neo czy inny badziew :D w tym samym czasie 2 osoby nie mogą ściągać pliku z tego samego adresu IP
Nie opłacało Ci się tego robić
wiesz ile tego jest w sieci...
MassSssa
Cytat:
tutaj macie konta Rs tylko niektóre są puste trzeba szukać ale zawsze coś jest.
darkwarez.pl - Warez, Forum, Download, Gry, Filmy, Muzyka, Linki, Seriale, Rapidshare, Megaupload, Erotyka
yhmm największy POLSKI warez
a konta tam są góra aktywne przez godzinę od czasu wstawienia...
nie opłaca się znam lepszą stronę i dłuższe korzystanie z kąt...
Mam pytanie.... Może mi ktoś napisać jak rozpakować i zainstalować grę jeżeli składa się z więcej niż jednego parta?? Jeżeli jest 1 link to wszystko wiem ale jak więcej to po ściągnięciu mam problem bo chyba coś robie nie tak :/
Ja znam lepszy sposób na rapidshare. Po prostu sciągnijcie program USDownolader i kopiujcie linki rapidshare, a potem wklejajcie je do tego programu. Nie zawsze się ściągną wystarczy poczekać np. za drugim podejściem pobierze. Po prostu nie zawsze załapuje pobieranie. A jak się źle rozpakuje to się ściąga jeszcze raz i już.
http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2008/02/god-war-3-manual.jpg
Poradnik w j.polskim, pdf.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Siemka....
Jeżeli wyskakuje Ci błąd aby podać plik d3dx9_37.dll koniecznie przeczytaj mój poradnik. :)
1.Instalujemy na nowo Directx 9.0c i wchodzimy do folderu gdzie został zainstalowany.
2.Następnie rozpakowujemy wszystkie WinRary które tam są.
3.Wchodzimy w menu start i wyszukaj......
Hejka. Posiada ktoś może poradnik do gry Ice Age 3? (Epoka lodowcowa 3). Lub przynajmniej podpowiedz jak przejść rundę, a mianowicie, jestem na etapie, gdzie dosiadamy dinozaura i rozbijamy nim wejścia do jaskini, następnie uciekamy przed trującymi roślinami i powracamy z powrotem na polankę z...
Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 2008
W poradniku znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, aby szczęśliwie zakończyć przygodę, zebrać wszystkie 1001 Ziaren Światła i odblokować sekrety.
Pobierz
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
...
Poradnik nauczy was jak z wersji Trial zrobić za darmo pełną wersje programu: Tibia Bot NG !!!. Proponuję najpierw przeczytać cały poradnik a następnie brać się do roboty krok po kroku, więc zaczynajmy.
Potrzebne będą nam dwa programy:
Pierwszy to oczywiście Tibia Bot NG, który możemy...
Potrzebuję ładny cfg do CS:S z ładnym poradniczkiem co i jak zrobić żebym go tam sobie gdzieś wkleił no tak żeby to działało. Najbardziej mi zależy żebym miał więcej fps niż mam teraz które wynosi np na d2 37-49fps.
moglby mi ktos powiedziec jak wgrywac pluginy na server ? wiem ze na ffp ale komplenie nie wiem o co chodzi. :/ szukalem na forum ale nie znalazlem ;((
Bronie w Counter-Strike
Jest to (chyba) najlepszy poradnik dotyczący broni w Counter-Strike
jaki się kiedy kolwiek ukazał. W moim poradniku poruszę 3 bardzo interesujące graczy tematy związane
z bronią w CS.
1) Opis broni.
2) Jakich broni ze sobą nie łączyć.
3) Bindowanie zestawów broni.
Poradniki do Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u