Na HJ TP steam był reset rankingu? Czy to błąd jakiś?
|
|
Na HJ TP steam był reset rankingu? Czy to błąd jakiś?
był - dzisiaj około godziny 14:30 resowałem rank.
jest 1 luty przecież :)
wywal ranking
Ostatnio edytowane przez -=Rafi=- ; 01-02-2009 o 20:03
Rank tylko dla dzieci fragów jest i dla statsiarzy :)
mnie tam np ciekawi jaki effekt mam gry ,ile hs itd więc lepiej żeby został... ,a co do tej paki to se moze rozbrajac 100 razy i tak mu to fragow nie doda w ranku.
ranking można zostawić, ale rzeczywiście takie sytuacje mają miejsce na TP. Dzisiaj dla przykładu mnie tak zrobili -.^ rozbrajam hit i ktoś pakę chce rozbrajać bez defa. Perm Ban z miejsca serv ma być TP -.-, a nie fragowców.
Za pake nie ma fragów, zrozum ! Więc co to ma do rankingu. Rank jest na steam id to i tak pół biedy. Nie raz można się spotkać z tą opcją, która jest na nick gracz. Jak komuś nie idzie to tylko go zmienia i tak w kółko. Niech zostanie. Będą potem przychodzić po adma i mówić "To ja ten 976 z rankingu" ;]
get nie wiesz chyba jednego , bo ja chętnie bym go zbanowal(napewno nie perm bo to przesada) ,ale po co jeśli jest autoban za TK?!...
Wiesz niektorzy np nie dorosli do pewnych spraw :) A mi ranking nie przeszkadza moze byc moze i go nie byc :) bo nie gram na niego.
Ja też. Na FFA na razie tylko raz, sprawdziłem swój rank ;o
no pozdro jak gracie zeby byc jak najdalej w ranku :/ xD
Połowa chce być jak najwyżej w ranku i właśnie dla nich jest komenda /rank. Przecież często się słyszy ,,zaraz będę w top15''. A jest taka strona stat jak do FFA? Tam jest pokazane prawie wszystko - od miejsc zabijania, aż do wyników z poszczególnych broni.
wiem, o czymś takim jak 3 TK i ban na 2h... Ale co to ma do rzeczy, jeżeli ja sobie gram normalnie, wykonuje cele mapy, tp ze składem, rozbrajam bombę i zabija mnie swój dlatego, że chce pake wziąć? Co najmniej dziwne...
no co najmniej... ;-) więc po co rank? Można zrobić coś takiego, że nie ma komend: /rank i /top15... zostaje tylko /rankstats dla własnej satysfakcji... w co się najczęściej trafia itp.
Nie pojmuję. Znowu wiążesz ze sobą opcję '/rank' i to że Cię zabijają jak rozbrajasz pakę -.-. Po raz kolejny mówię: Fragi z paki nie idą do ranku Z Twojej wypowiedzi wynika, że jak nie będzie funkcji /rank, to nie będą Cię zabijać jak rozbrajasz pakę. BZDURA i co do ma do siebie.
no własnie get nie kapuje tego powiązania paka-rank!...
nie wiem po co ten cały temat i płacz.
Tu nie chodzi o to, paka + rank. Chodzi o samo wyłączenie rankingu.
Uważacie, że jestem taki tępy, że nie wiem o tym, że punkty z paki, hostów się nie liczą do rankingu? -.^ nie komentuje waszych wypowiedzi na ten temat, bo nie mają one sensu.
To jak możesz podaj jakiś powód aby twierdzić że rank jest nie potrzebny. Na razie Twoim jedynym jest paka-rank.
| « Fajne filmy | Gry.Wilan.pl - Profesionalny Hosting Serwerów Gier » |