Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :) |
|
Popularne odwołania do tej strony: crack do wiedzmina download, crack the witcher, wiedzmin crack 1.5, crack wiedzmin download, crack witcher, crack do wiedzmina 1.5, crack do wiedźmina download, crack do gry wiedzmin download, crack do wiedźmina 1.5, the witcher crack 1.5, wiedźmin patch 1.5 crack download, crack the witcher 1.5, crack 1.3 do wiedzmina, crack do wiedzmina download free, wiedźmin crack 1.5 pobierz, telecharger le crak the witcher, crack do wiedzmina pobierz, descargar crack the witcher, the witcher 2 crack, crak do wiedzmina 1,3, wiedźmin crack windows 7, wiedźmin crack 1.5 download, pelny 1.5 patch do wiedzmina, wiedzmincrack, crac do wiedzmina pobierz
|
 wiedzmin crack pobierz |
|
|
|
|
Gość
|
wiedzmin fajna gra ale potrzebuje do tego cracka
|
|
|
|
 |
 Odp: wiedzmin crack pobierz |
|
|
|
|
Adminus pospolitus
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
161 za 43 wypowiedzi
Postawił: 15
|
powered by Yerba Mate
|
|
|
|
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Hej
Nie wiem jak zdobyć najlepsza zbroje w wiedzminie.
Może jakieś skazówki.
| Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
|
cześć
Mam problem z dezinstalacją Wiedźmina. Pomimo usunięcia, gdy chcę ponownie zainstalować to instalator wykrywa go jako nadal zainstalowanego. Co w takim wypadku można zrobić? jakieś pomysły?
Dodam, że mam Windowsa 7 x32
Napiszcie jak najszybciej.
Z góry dzięki
|
http://i10.fastpic.ru/big/2010/0927/e5/c5a31faf63a4a741855e2086a0eb8be5.jpg
| Archiwum forum |
|
Siemka mam problem w wiedzminie z zabiciem królowej kimor czy jakoś tak ale do rzeczy czy jak bym dał załącznik z zapisem z gry przeszedł by mi to ktoś?
|
Witam,
Posiadam Windows 7 i gralem w wiedmzina jeszcze z sterownikami z visty (przed upgrade'm). Dzisiaj update'lem sterowniki i zauwazylem ze gra sie crashuje. Wylacza sie i pisze ze "Wiedzmin przestal dzialac". Problem mam taki, ze ja zwykle trzymam tylko 1 save i ostatnio w akcie trzecim...
| Problemy techniczne z grami |
|
Assassin's Creed
BrainChallenge
Civilization 3
CStrike Mobile
Dogz 3D
eidos.mobile.championship.manager.2008-nokia6300-pl
Elven_Chronicles
Foofa fortune
GL_gangster_crime_city_Nokia_6300__S40v3_240x320_
Gothic 3
| Darmowe gry java |
|
Wiedźmin to gra łącząca spektakularne, zapierające dech w piersiach wizualizacje scen akcji oraz skomplikowaną i wciągającą fabułę. Rozgrywka toczy się w świecie stworzonym przez polskiego pisarza fantasy, Andrzeja Sapkowskiego, które książki niemal zawsze stają się bestsellerami. Jego dzieło ma...
| Archiwum forum |
|
polecam grę przegląndarkowom w której wcielamy się w wiedźmina, przerazę lub czarodziejkę walczymy z innymi graczami uczymy się walczyć bronić kupujemy nową broń zdobywamy złoto i punkty levelu WIEDĹšMIN â VERSUS â czy potrafisz walczyÄ?
| Archiwum forum |
|
Chcesz pobrać cracka do diablo II ?
Znajdziesz go w załaczniku.
Za cracka nie odpowiadam.
| Archiwum forum |
|
Witam,
dostalem od kolegi nagranego Wiedzmina rozszerzona edycje(ang wersje), skopiowalem na dysk, zainstalowalem, sciagnalem z internetu pelne spolszczenie (581MB), ktoro tez zainstalowalem.
Po wlaczeniu gry okazalo sie ze dzwiek polski jest (dialogi itp) ale napisy, menu itp jest po angielsku...

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|