SZUKAM call of duty PL
Proszę o lnik; najlepiej do DOBREGO torrenta ale serwerem też moze byc. wazne zeby to była oficjalna wersja PL
|
|
SZUKAM call of duty PL
Proszę o lnik; najlepiej do DOBREGO torrenta ale serwerem też moze byc. wazne zeby to była oficjalna wersja PL
CD1:
CD2:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
CD KEY:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
TGYH-EU8U-ET4D-YUTE-AA06
I TO JEST oficjalnie SPOLSZCZONA TAK?? JEŻELI TAK TO JAK BEDE MIAŁ GIBKA TO cI DAM
MASZ GIBKA THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX temat uważam za zmkniety
zapomniałem dodać: gyby wszyscy uzytkownicy forum byli tacy jak Quintelek forum byłoby o wiele lepsze xD
Ostatnio edytowane przez szukam bana ; 13-07-2009 o 01:25
Dzięki ostatnio sie nudzie więc sobie pogram w "klasyka" Xd
giera dobra a kosztuje tylko 2
dychy
Dobra mam teraz taki problemik: potrzebuję cd2 do cod:uo pls jakbyś wrzucił jeszcze to na MU to dam ci jeszcze ednego giba![]()
Ostatnio edytowane przez ziomas199511 ; 19-03-2009 o 21:36
Dzięki! Ja też tego szukałem:D.Jak będę miał gibka to ci dam
Poszukuje cracka do call of duty 1 z gory dziekuje
czemu mi nie działa wszystko pobrałme i nic
możesz wrzucić pierwszą płyte na obraz (.iso). Z góry dzienx
czemu jak zassalem i chcialem wypakowac to przy obu plikach wyskoczyl mi bląd i nie da rady rozpakowac? można to wrzucić na rapidshare np?
Ściągnij jeszcze raz .. Ja to ściągnołem i mi działą ;P
Bulcio ma racje ściągnij jeszcze raz To pomoże też miałem błąd taki i jak ściągnołem jeszcze raz to pomogło pzdr
jak juz zainstalowełem pierwszą płyte to jak drugą właczyc ??
ale słuchaj instaluje te call of duty wszystko elegancko tam i pierwwsza płyta sie juz zainstalowała i pisze włoż druga płyte co mam zrobic teraz ?
Zgrałem na płyte ale i tak cos tej drugiej nie czyta
| « VA - 100 Summer Hits (2009) | problem z wgraniem plików na serwer » |