Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :) |
Popularne odwołania do tej strony: metin2 kody, kody do metin2 za darmo, kody do metin 2, kody do metin2 pl, darmowe kody do metin2, kody do metin2pl, kody do metin2 na lvl za darmo, comment acheter gratuitement une arme dans metin2, kody do metin2.pl, kody na metin2, kod do metin2, metin 2 kody, metin2 kody darmowe, metin2 is, komendy do metin2 pl, kody metin2 pl, kody metin 2, boty do metin2 za free pobierz, haki do metin2 download za free, hacki do metin2 za free, code metin2, hack metin2 download free, metin2 codes, kody i hacki do metin2, metin2 code downloaden
|
 Odp: free kody do metin2 |
|
|
|
|
Adminus pospolitus
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
161 za 43 wypowiedzi
Postawił: 15
|
nie istnieją takowe
powered by Yerba Mate
|
|
|
|
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam!Otoż mam taki problem-kupiłem se dodatki (G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl !) ze strony g-metin2.pl, i otworzyłem pobrany plik w Microsoft office Word i zamiast normalnego...
| Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
|
pomocy nie wiem co to kody na wiaderku
! niech mi ktoś pomorze
| Pytania z odpowiedzią |
|
Witam chciałbym przedstawić super sposób na zdobywanie najnowszych kodów i cheatów do gry metin2! To bardzo proste! Wystarczy wysłać sms o treści <b>game mfmx45 na numer (9)(1)(9)(7)(7)</b> ( koszt 1.22zł z Vat). W treści smsa otrzymujemy Kody które nalezy wpisać podczas gry (czat głowny)KANAŁ...
| Archiwum forum |
|
Witam!
Mam problemy z tymi kodami:
1 i 2 na tej stronie są zamieszczone: http://www.forum.wiaderko.com/przydatne-pluginy-amx-i-amxx/179164-ultimate-ss-ban.html
3. Nie mogę rozkminić co jest źle w join_msg_rank
// Zrobione przez SoLiD z pomoca innych kodow
| Pisanie pluginów AMXX |
|
Witam.Przedstawie Wam na prawdę działające kody do gry Metin2 prawie za darmo, bardzo mi pomogły w grze ;)) A o to dowód na istnienie tych kodów: http://www.youtube.com/watch?v=kAw404vn6kM
| Archiwum forum |
|
Cześć wszystkim,
Gracie w Metin2 ? chciałem was zaprosić na największy portal, który jest poświęcony tej grze:
G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl !
Znajdziecie między...
| Archiwum forum |
|
Niżej wymienione nr. wpisujemy do swojego telefonu podczas gry.
kody do gta 4
227-555-0100 dostajesz FIB Buffalo
227-555-0168 dostajesz SuperGT
482-555-0100 przywraca zdrowie, pancerz i amunicję
362-555-0100 uzupełnia pancerz
486-555-0150 dostajesz kolejną broń
267-555-0100 zmniejsza...
| Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
|
Kody powinny dzialac
Gram w ta gre od jakiegos czasu i wiem ze bez kodow ta gra jest trudna
Polecam kody-zaznaczone na niebiesko
Fajne do zabawy-zielono zaznaczone
Ja nie jestem autorem kodow. Lecz ja mówie które kody się przydają. Nie wiem co wam się przydaje ale to jest Moja opinia...
| Archiwum forum |
|
Witam niewyświetlio mi Kodów do Gry Metin2
| Archiwum forum |
|
JaK WpIsAc KoDy Do GrY MeTiN 2 \???
| Archiwum forum |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|