Popularne odwołania do tej strony: simsy zwierzaki, pobierz the 2 zwierzaki za darmo, sims 2 zwierzaki za darmo, pobieranie sims 2, the sims 2 zwierzaki do ściągnięcia, dodatek do sims 2 zwierzaki download, simsy 2 zwierzaki do pobrania, gra sims za darmo do pobierania, strona gdzie mogę za darmo zagrać w simsy 2 zwierzaki, darmowe pobieranie sims, darmowe pobieranie gry the sims, the sims 2 zwierzaki iso download, pobieranie simsów, the sims 2 graj za darmo, darmowe pobieranie gry the sims 2 zwierzaki, the sims 2 zwierzaki do ściągania, jak pobierać the sims 2, gra do pobrania the sims 2, simsy pobieranie, darmowe pobieranie sims 2, strona z kturej można pobrać the sims 2 i iinne gry, sims do pobierania, sims 2 zwierzaki iso, gra simsy darmowa bez pobierania, sims darmowe pobieranie
Witam! Ściągnęłam i zainstalowała Simsy 2 zwierzaki (mam też simsy 2 podstawę) , skopiowałam craca do odpowiedniego folderu. Włączam grę pojawia się filmik startowy, a następnie okienko: The sims 2 i wśrodku jest czerwony X. Co mam zrobić aby gra zadziała ?? Proszę o pomoc.
Witam,
mam nastepujacy problem:
zainstalowalam gre sims 2, mam utworzony wirtualny dysk w deamonie i cracka na tryb budowania i wszystko bardzo ladnie chodzi, ale teraz chcialam zainstalowac dodatek zwierzaki i nie mam pojecia jak to zrobic. Odpalam instalacje SIMS 2 zwierzaki, wpisuje klucz i...
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
http://img5.raidpic.com/55TS2_Pets.jpg
The Sims 2: Pets to kolejny tytuł z niezwykle popularnej, kultowej można rzec, serii The Sims. Tym razem programiści ze studia Maxis postanowili włączyć do uniwersum gry, najbliższych przyjaciół człowieka – zwierzęta domowe. Wybierać możemy spośród wielu...
Siostra męczyła mnie żebym jej ściągnął Simsy 2 zwierzaki no i ściągnąłem zainstalowałem i prosi mnie włóż do napędu Gre The Sims 2, wkładam płytkę i jej nie znajduje (bez tego nie mozna skończyć instalacji). Szukałem i nie moge znaleść odpowiedzi może ktoś z was wie co tzreba zrobić żeby znalazło...
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
# The Sims
# The Sims Światowe Życie
# The Sims Balanga
#...
Darmowe gry online - Zwierzaki Zagraj za darmo w grę Zwierzaki
Krótki opis: Bardzo fajna gra, w której opiekujesz się pieskami. Przy każdym piesku masz wskaźniki jego potrzeb (zabawa, kąpiel, zdrowie itd.), które musisz obserwować i w zależności od ich poziomu podejmować decyzje, gdzie...
Darmowe gry online - Śmieszne Zwierzaki Zagraj za darmo w grę Śmieszne Zwierzaki
Krótki opis: Gra polega na dopasowaniu tułowia, głowy i nóg tak, by do siebie pasowały i tworzyły logiczną całość np. pieska, królika lub smoka.
http://forum.wiaderko.com/swf/0/0c1-smieszne-Zwierzaki.swf
Gry dla dzieci online
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u