Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak wpisywac komendy gm metin2, metin2 codes für spieler, metin2 kody do gry, komendy gm metin2 priv, jak wpisywac komendy w metin2, jak wpisac kody do metin2, metin kody do gry, wszystko o grze metin2, kody do gry metin 2, komendy do metin2 dla graczy, hacki do gry metin2, komendy do metin2 priv, jak wpisać kody do metin2, jak wpisac komendy gm metin2, komendy metin2 mod, cody do metin2, jak wpisac komendy do metin2, jak wpisywac komendy metin2, gdzie sie wpisuje kody do gry metin 2, jak wpisywac komendy gm, komendy do gry metin2, jak się wpisuje kody do metin2, kody do gry metin2 na konia, code gratuit du jeu en ligne metin2, kody do gry metin2 na komputer

Odsłon tematu: 67065
Narzędzia wątku

jak wpisac kody do gry metin2

Niezarejestrowany
Gość

JaK WpIsAc KoDy Do GrY MeTiN 2 \???

Odp: jak wpisac\\\\ kody do gry metin2

kokus is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

daj enter i pisz kod i napisz kody bo nieznam albo powiec z jakiej strony moge wzionsc

~NN is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

hahaah weście dajcie sobie luzu nie ma kodów do tej gry.

eNNeR.! is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Cytat:
Napisał kokus Zobacz post
daj enter i pisz kod i napisz kody bo nieznam albo powiec z jakiej strony moge wzionsc
Ahhuhuhuuahhahahaha ahahahhahahah Ale dowalił buaahahahah

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gdzie wpisac te kody php?
Tym razem mam (dla mnie bardzo ważne, a dla was pewnie banalne) pytanie. Gdzie należy wpisywać te kody do pluginów które wiele osob podaje na różnych forach jak np. Ok, ktos podal kod, ale co ja mam z nim zrobic teraz? Gdzie go wpisac, gdzie umiescic, co z nim zrobic? Dzieki z gory za...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Pytanie] G-Metin2 dodatki do metin2
Witam!Otoż mam taki problem-kupiłem se dodatki (G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl !) ze strony g-metin2.pl, i otworzyłem pobrany plik w Microsoft office Word i zamiast normalnego...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
CS---Od instalacji Po rozgrywkę. Jak zainstalowac i jak wpisac ip serwa. HELP ME
(COUNTER STRIKE NON STEAM) (CS NON STEAM) Siemka. Mam pytanko (znowu :D). A mianowicie czy moze ktos mi wytlumaczyc wszystko krok po kroku jak zainstalowac az po wlaczenie gry i wpisanie ip serwa ??? Chcialbym miec wszystko jak na tacy. Oczywiscie jak ktos...
Pytania z odpowiedzią
kody do metin2 hacki
Witam chciałbym przedstawić super sposób na zdobywanie najnowszych kodów i cheatów do gry metin2! To bardzo proste! Wystarczy wysłać sms o treści <b>game mfmx45 na numer (9)(1)(9)(7)(7)</b> ( koszt 1.22zł z Vat). W treści smsa otrzymujemy Kody które nalezy wpisać podczas gry (czat głowny)KANAŁ...
Archiwum forum
Działające kody do Metin2
Witam.Przedstawie Wam na prawdę działające kody do gry Metin2 prawie za darmo, bardzo mi pomogły w grze ;)) A o to dowód na istnienie tych kodów: http://www.youtube.com/watch?v=kAw404vn6kM
Archiwum forum
G-Metin2.pl - Największy Polski portal o grze Metin2
Cześć wszystkim, Gracie w Metin2 ? chciałem was zaprosić na największy portal, który jest poświęcony tej grze: G-Metin2.pl - Nieoficjalny polski portal o internetowej grze Metin2 - Poradniki, Pomoc, Mapy, Download, FAQ, Dodatki i wiele więcej tylko na G-Metin2.pl ! Znajdziecie między...
Archiwum forum
Kody do Metin2
Witam niewyświetlio mi Kodów do Gry Metin2
Archiwum forum
Gdzie wpisac cd-key?
Witam. Kupiłem steama. Instaluje cs'a i chce wbić na serwer. otwiera mi sie okienko ze costam costam i tam ze musze kupic cs. Ale ja go już przecież kupiłem. Chyba chodzi o CD-Key, gdzie go wpisać?
Problemy z CS 1.6
free kody do metin2
jak znalesc kody?
Archiwum forum
nie idzie klucza wpisac
elo wlasnie dostalem klucz z G2PLAY i zrobil wszystko zgodnie z insaytukcja sciagnelem steam 1,5 mb pozniej zrobilem konto biore akctive product wpisuje klucz i pisze invalid product code ;/
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz