Proszę niech ktoś mi pomoże !!!! ściągnęłam wszystkie party oprócz 44 :( zajęło mi to noc i jeszcze ranek proszę niech ktoś go odzyska albo doda na nowo.
PS.Będę bardzo wdzięczna ;)
|
|
Proszę niech ktoś mi pomoże !!!! ściągnęłam wszystkie party oprócz 44 :( zajęło mi to noc i jeszcze ranek proszę niech ktoś go odzyska albo doda na nowo.
PS.Będę bardzo wdzięczna ;)
Siemka All pobrałem simsiaki od użytkownika minika19 wszystko poszło sprawnie.
Podczas instalacji zaczął pojawiać się błąd,instalacja trwała po naciskaniu "ponów Próbę" do momentu kopiowania się pliku z błędem (tego na ss)
Proszę pomóżcie ja chcę simsiaki
Jeżeli ktoś ma plik "caches\Sunset Valley.object Cache" to prosił bym o wrzucenie go na jakiś serwer do pobrania. Pozdro
Ostatnio edytowane przez Wloszek95 ; 13-06-2009 o 21:59
Może ktoś wrzucić jeszcze raz part 44 i 46? Bardzo proszę :)
Ściągnełam wszystkie party, wypakowałam zainstalowałam i wgl wszystko według powyższych instrukcji, lecz jak chce uruchomic gre wyskakuje mi "bląd z kodem" probowalam juz na wszelkie sposobvy, co robic?!
pomocy!
;/
Hej tak jak pisałam wczesniej, kiedy próbuje rozpakowac pliki winrarem, przy 99% wyskakuje błąd:
http://img200.imageshack.us/img200/6485/errorhxp.jpg
Prosze o pomoc bo nie wiem jak sie z tym uporać.... :| ?
hej.
ja mam problem taki:
http://img25.imageshack.us/img25/7699/beztytuufhc.png
i nie mogę sobie z tym poradzić:( prosiłabym Was o pomoc. Co mam zrobić w takim przypadku? dodam, że ściągnęłam ponownie 15 part i 31
Nadal proszę o part 44 (od minika19)
tak, crack podmieniony.
podczas uruchomiania programu nalezy wpisac ten sam kod co przy instalacji?
problem z partem 37n moze ktos umiescic jeszcze raz? plis
tak, crack podmieniony.
podczas uruchomiania programu nalezy wpisac ten sam kod co przy instalacji?
Mam Taki sam problem jak ty Włoszek95 tylko że z innym plikiem ;/
IzuNia23 Ty sciagalas moze simsy od miniki19? jak tak to moglabys wrzucic part37
Mam problem ze ściągnięciem części 44, jak klikam w podany link to w ogóle wyskakuje mi coś innego zamiast tej strzałki do ściągnięcia. Jak ktoś ma część 44 to proszę o działającego linka. Z góry dzięki![]()
Ten sam problem z partem 44, wszystko inne chodzi bez zarzutu
Ja weszłam w profil minik19 i tam pobrałam. też tak spróbujcie. !
Kurcze ;/ A ja wszystko niby wgrałam .. ale coś nie mogę połapać się jak z tymi kodami i nie mogę grać.;/
Pomóżcie. !!
no ja właśnie wszystkie tam ściągam i właśnie ta nie chodzi :/
Ja ściągam od maciekssj i do tej pory nie napotkałem żadnego problemu
![]()
| « [RS] Teraz albo nigdy [PL] {Sezon 3} (2009) | Empire Earth 2 » |