|
|
Nie, zainstalowałam tego DEAMONA I MAGICIso, ale nie umiem teego obsługiwać he he
podaj mi gg na priv
mam dokładnie ten sam problem. wszystko pościągałam, rozpakowałam.
jak włączam gre to wyskakuje żeby podac kod rejestracyjny. Gdy wpisuje ten podany przez Was nie działa.
Może jest jakiś inny kod?
XP
za każdym razem gdy to próbuje uruchomić wyświetla sie to okienko..
hmm?
help help help..\
no i lipa ;) Nie da rady u mnie :) jeszcze będe probowała na laptopie ;D
Jak nie coś z plikami to kodem, jak nie z kodem to z rozpakowaniem, jak nie z rozpakowaniem to z pamiecia RAM a jak nie z tym to z kartą graficzną ;D
Ostatnio edytowane przez vatterbee18 ; 10-06-2009 o 16:35
Jeżeli dobrez zainstalowałaś nie powinno drugi raz ciągnąć kodu. Ja teraz stanełam na tym że zmontowałam obraz... powinna zacząc sie instalacja a tu nic..
kod masz tutaj :
Wyxf-lrtj-2t8v-b2tq-xrld
Ostatnio edytowane przez vatterbee18 ; 10-06-2009 o 17:13
natow wygląda że gra jest w zupełności ok.;]
może to komp, chyba potrzeba mu gruntownego sprzatania pamięci...
zobacze może podziała..;\
ale komp jest w zupełności nowy ;) nie wiem może ktoś mi pomóc? zmontowałam obraz w DEAMONIE ale dalej już nie chce do instalacji przejść.
Siemka!!Jestem nowy!!:)Mógłby mi ktoś przysłac pełną wersje The Sims 3 na E-MAIL?? Jak tak to na mimik909@gmail.com :)Z góry dzieki:) Pozdro Mimik909
a mnie sie podczas rozpakowywania part 1 zacina przy 15 % :(( a dokladniej to okienko rozpakowywania po prostu znika... ale teraz zauwazylam ze part 8 ma tylko 58 mb ze 99,7 wiec sciagam jeszcze raz part 8 i zobaczymy...
Ostatnio edytowane przez m0ncia88 ; 10-06-2009 o 18:56
a ten cd key co jest na forum to jakos mi przynajmniej nie dziala.. i znalazlam ten:
JMYQ-EXXP-33A3-233T-6RLD
i jest poprawny :P
Narazie mi sie instaluja i mam nadzieje ze wszo dalej pojdzie po mojej mysli :P
m0ncia88 jak już zainstalujesz to daj znać ^^ Wyślę gg na PW ;)
| « [RS] Teraz albo nigdy [PL] {Sezon 3} (2009) | Empire Earth 2 » |