Witam niewyświetlio mi Kodów do Gry Metin2
|
|
Witam niewyświetlio mi Kodów do Gry Metin2
kody do metin 2 nie istnieją

jak moga istniec kody do gry MMO ? gdzie tu sens ? idzie se gosciu w wowie i pisze /godmode ? to jest nierealne moim zdaniem
Jakiesakodydometin2???
są ale nie podam xD
kodów nie ma są cheaty
Jakie sa kody do metin 2? Zapytaj.com.pl - Masz Pytanie? My mamy Odpowiedź!
ja muwie prosto niewieże w kody do metina no tylko w te :/set_walk i ?set_run
bercikmejster szkoda ze nie napisales ze tzreba wyslac sms'a za 3.66 ..
Wyslijcie SmS O Treści game sntkzw Na Numer 79979 Dostaniesz SmS Zwrotyny I Trzeba Podac Serwer I Name Po 1 Dniu Dostaniesz 12kk
Wyslij SmS O Treści game sntkzw Pod Numer 79979 Koszt SmS 2.44zl Otrzymacie Zwrotny SmS I Tam Podajcie Serwer I Name Po 1 Dniu Otrzymacie 12kk
A wielka szkoda ze tak uwazasz bo ja mam kod na to zeby caly czas chodzic albo zeby caly czas biegacTrzeba tylko umiec szukac w internecie sa na innych forach
dawidex12 widac ze dziecko ma max 10 lat ;] a kody do m2 nie istnieja sa jedynie cheaty typu : fishbot , multihack itd. Cheating-X | Forum Italiano su Cheats , Trainers e Hacks di giochi online e offline tu jest duzo ^^
Sprawdzone i czyste hacki bugi itp. do metina, specjalnie z myślą o takich jak Ty stworzyliśmy naszą stronę i umieściliśmy na niej poradnik możliwy do pobrania już teraz.Poradnik był tworzony przez najlepszych graczy. A więc nie czekaj tylko wbijaj.
Klan M2 - Klan-M2
ale wy jesteście dziwni , Nie ma kodów do metina, a jak by nawet były, to 1-2 dni i banned.
mam hacki do metka2 a jeżeli ktoś nie wierzy to nie...pisać na 6422307 i dogadam się z mulithackiem dla każdego
No sorq ale mój kolega ma i sam widzialem ze enter i miał niesmiertelność tylko nie powiedzial co wpisac..:/
mam chaki do metin 2 tylko napiszcie na gg 11450948 id hasło server chaki są od 20 lev żeby się gm nie połapał
nie ma kodów do Metin2 jak są to podajcie !!!
PROSZĘĘ
| « darmowe ramki do zdjec | [RS] Wściekłe Psy - Reservoir Dogs » |