Dajcie mi Strone YangHacka 5.3 do ściogniecia prrrrooooossssszzzzzeeee!!!! DZIĘkuje moje gg do 10035002...
Dajcie mi Strone YangHacka 5.3 do ściogniecia prrrrooooossssszzzzzeeee!!!! DZIĘkuje moje gg do 10035002...
ja tesz poprosze o YANGHACK jak ktos ma niech wysle na moj e-mail ( dawidn97@o2.pl ) ;] thx Metin2 rulez :)
A ja poprosze aby tu dano linka jak można a jak nie to ruski1114@wp.pl
Kur...................................................................... Nie ma hacków któtych by gm nie zauwarzył
Nie ma czegoś takiego jak YangHack. Jesli jest to nie dziala ^^.Nauczcie sie grać uczciwie
zal mi was osoby proszece o te hacki powinny byc conajmniej zwarnowane jak nie zbanowane!
Jeden jest Mistrz Polski ...
k....... mać niema tych pierdolonych haków nauczycie się tego w końcu h..je........... zal mi was
szukam konta na onkksie (dawidekd13@wp.pl)
MAM YANG-CHACK niemusicie wiezyc.mAm go i mam juz 10kk
bo niechce za duzo zeby niebylo :P xD
CHCeCIE YANG-CHACKA!!!!!!!BOJE SIE ZE GM MOZE MNIE ZBANOWAC ZA TO ZE WAM LINK PODAM!!
WYSLIJCIE NA MOJ email:P HASLO,nick i SERV NA KTORYM GRACIE MOJ email TO:
pati9615@wp.pl
PO 3 dniach dostaniecie yangi!!
YANG-CHACK RZADZI!!
POZDRO.CHACKER
Sprawdzone i czyste hacki bugi itp. do metina, specjalnie z myślą o takich jak Ty stworzyliśmy naszą stronę i umieściliśmy na niej poradnik możliwy do pobrania już teraz.Poradnik był tworzony przez najlepszych graczy. A więc nie czekaj tylko wbijaj.
Klan M2 - Klan-M2
jak hakowac na metin2 plis powiedcie juz tydzien nie moge znalesc hakuw do metin2 odpowiadajcie
OMG do metina nie ma Hacków durnie i jak macie pisać o hacki do metina to na jakieś forum bo to forum o counter-strike a nie o metinie
ja mam chacka do metina 2 działa i jest wpożo moge wam zrobic że bedziecie mieli 9999999jangów jak chcecie to wyslijcie maila na michalmichal19941994@tlen.pl po 5 godzinach kasa na koncie gwarantuje prosze o podanie w mailu nick serwer i hasło
Kiedys szukalem hackow do metina 2 ale nic nie znalazlem...
jakbyscie cos mieli to wyslijcie link zebym mogl sciagnac
moje email: jamro135@gmail.com
zal was ja wiem gdzie mozna dostac yangi 1kk w ciongu od 10 - 90min ja je znalazlem na necie tylko czeba wiedziec gdzie szukac jak ktos mi pokaze jak w metinie poslugiwac sie cheat engine 5.3 moge dac wszystkie hacki jakie sa tylko na expa nie mam pisac pod num gg 3231438
Rozwiązanie waszych próśb:
NIE ISTNIEJE TAKIE COŚ JAK YANG HAX,A JAK JEST TO SZYBKO DOSTANIECIE BANA ZA UŻYWANIE DOPALACZY
Hidden Content - Zapraszam
dupa nie ma hacków tylko som keyloggery! eMułki :/
Zakładki