Popularne odwołania do tej strony: jak uzywac ecc 5.2, ecc 5.2 poradnik, ecc poradnik, poradnik do ecc 5.2, jak używać ecc, ecc 5.2 jak uzywac, komendy ecc 5.2, jak uzywac ecc, poradnik ecc 5.2, ecc 5.2 windows 7, jak ustawic aima ecc, how to use ecc 5.2 cs, komendy do ecc 5.2, ecc.5.2, jak uzyc ecc 5.2, jak użyć speedhacka na czicie ecc 5.2, ecc c.s, ecc 5.2 meny, jak korzystać z ecc 5.2, ecc 5.2 hasło, ustawienia aima do cs ecc, jak użyćecc 5.2, ecc 5.2 spolszczenie, jak używac ecc 5.2 do cs, cs poradnik ecc
mam pytanie mam czit ECC 5.2 i nie wiem jak go uzyc wiem ze to brzmi dziwnie ale jak wlanczam czit potem cs to czit sie wylancza. pisalo ze pszycisk insert to menu ale nic mi sie nie wlancza prosze o odp. z gury thx
mam pytanie mam czit ECC 5.2 i nie wiem jak go uzyc wiem ze to brzmi dziwnie ale jak wlanczam czit potem cs to czit sie wylancza. pisalo ze pszycisk insert to menu ale nic mi sie nie wlancza prosze o odp. z gury thx
Mam takie cos:
new pWeapons
pWeapons = get_user_weapons(id,iWeapons,iNum)
if (pWeapons&(1<<CSW_KNIFE))
client_print(id, print_chat, "Czemu nosisz ze soba noz? Chcesz mnie zabic?")
Jak teraz chce sprawdzic czy ten gracz ma MP5 w posiadaniu
To...
Zainstalowałem Amx, odpalam server hlds jest wszystko dobrze, zrobiłem konto dla admina itp itd, grałem z botami to mogłem używać komend typu amx_slapmenu, włączam server hlds nic nie mogę zrobić :/ wyświetla mi że nie mam dostępu do tego :/ nie wiem co dalej robić, więc jeżeli ktoś będzie taki...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u