Download Counter Strike 1.6 Non Steam Zwiń / Rozwiń kategorię

Counter Strike 1.6 Non Steam NAJNOWSZY Counter Strike 1.6 Non Steam do pobrania za darmo
Pobierz Counter Strike 1.6

Hashjama CS:GO [TP] Zwiń / Rozwiń kategorię

Zapraszamy na nowy serwer Hashjama Counter Strike:Global Offensive Team Play

HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176

status serwera HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176 połącz

Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16
  1. #1
    Lamka
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    5

    Question GTA San Andreas - problem ;/

    Witam, postanowilem zagrac w GTA San Andreas,
    pożyczylem gre od kolegi i niewiem jak ją zainstalowac
    a mianowicie kiedy wchodze na płyte mam takie pliki:
    GTA_SA aplikacja (13,7 MB )
    GTA_SAN_ANDREAS plik .mdf (3,94 GB )
    GTA_SAN_ANDREAS plik .mds (4,21 KB)
    SHE-and stf Dokument MSInfo (3kb)
    Redme zum crack Dokoment Tekstowy (3kb)

    Probowalem Demonem Toolsem ale jak zrobilem obraz to sie nic niepojawiało a alcohola nieczaje
    Gra to Pirat jak cos prosze o szybkąpomoc bo chce zagrac w sampa
    Odrazu wielkie ThX

  2. #2
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    2,672

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Kup oryginalną ;]
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  3. #3
    Lamka
    Dołączył
    Sep 2008
    Posty
    5

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Nie pomogłeś !!!
    ale jeżeli tak uwazasz ...
    Dobra znalazlem jeszcze jedna płytkeklikam setup i wyskakuje mi cos takiego:


    Setup has experienced an error.
    Please do the following:
    Close any running programs
    Empty your temporary folder
    Check your internet connection (Internet-based Setupes)
    Then try to run setup again

    może sie wypowiesz na ten temat? ;>
    niewiem czy to jakis blad czy cos ;/
    Odrazu thx pozdro

  4. #4
    ~NN
    ~NN jest nieaktywny
    Banned
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    1,791

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    GTA_SAN_ANDREAS plik .mdf (3,94 GB )
    GTA_SAN_ANDREAS plik .mds (4,21 KB)
    nie jestem pewien do końca masz demon tolsa otwórz nim te pliki.

  5. #5
    Lamka
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    21
    Posty
    2

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Cytat Zamieszczone przez ~NN Zobacz posta
    GTA_SAN_ANDREAS plik .mdf (3,94 GB )
    GTA_SAN_ANDREAS plik .mds (4,21 KB)
    nie jestem pewien do końca masz demon tolsa otwórz nim te pliki.
    Na pewno któryś z nich wejdzie ;)

  6. #6
    Spamer Awatar Adiz1122
    Dołączył
    May 2009
    Posty
    189

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Cytat Zamieszczone przez eXc.RoNNi Zobacz posta
    Nie pomogłeś !!!
    ale jeżeli tak uwazasz ...
    Dobra znalazlem jeszcze jedna płytkeklikam setup i wyskakuje mi cos takiego:


    Setup has experienced an error.
    Please do the following:
    Close any running programs
    Empty your temporary folder
    Check your internet connection (Internet-based Setupes)
    Then try to run setup again

    może sie wypowiesz na ten temat? ;>
    niewiem czy to jakis blad czy cos ;/
    Odrazu thx pozdro
    Do GTA SA potrzebny jest daemon403-x86
    mozesz go sciagnac z:daemon403-x86
    gdy go uruchomisz powinien byc na dole w pasku zadań kliknij na niego
    PPM>emulation>on teraz powinien sie zmienic jego kolor z czerwonego na zielony.

  7. #7
    Spamer Awatar Adiz1122
    Dołączył
    May 2009
    Posty
    189

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Cytat Zamieszczone przez Adiz1122 Zobacz posta
    Do GTA SA potrzebny jest daemon403-x86
    mozesz go sciagnac z:daemon403-x86
    gdy go uruchomisz powinien byc na dole w pasku zadań kliknij na niego
    PPM>emulation>on teraz powinien sie zmienic jego kolor z czerwonego na zielony.
    Sory demona sciagniesz z:daemon403-x86 - eSnips, share anything

  8. #8
    el Wymiataczos Awatar Waco PP
    Dołączył
    Jul 2008
    Wiek
    24
    Posty
    766

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Plik z rozszerzeniem .mdf się otworzy, jak się nie włączy automatycznie to wejdź w mój komputer i tam będziesz miał płytkę.
    666

  9. #9
    Lamka
    Dołączył
    Jun 2009
    Wiek
    20
    Posty
    3

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Mi Gta SA chodzi normalnie tylko gry nie da sie zapisac ;/ POMOCY !! :(

  10. #10
    Moderator Awatar cozabezczelny
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    1,368

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    DAEMON Tools Lite -> Wirtualny CD/DVD-rom -> zamontuj obraz
    Mój komputer -> Dysk np. E -> PPM otwórz-> i szukasz pliku setup.exe ;))
    Mi Gta SA chodzi normalnie tylko gry nie da sie zapisac ;/ POMOCY !! :(
    Grę zapisujesz wchodzac do domu CJ'a a dokladniej na dyskietke ;]

  11. #11
    Lamka Awatar Tomen
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    23

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Gta sa można zainstalować 2 razy to wszystko wyjaśnia!

  12. #12
    Lamka Awatar Czart
    Dołączył
    May 2009
    Posty
    20

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    zrobiłem to to teraz jakis bład xlive czy cos tego typu

  13. #13
    Lamka Awatar paradiseeeo
    Dołączył
    Jun 2009
    Posty
    42

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    daj se spokuj z GTA:SA kup GTA IV :)
    ______________________________________

    PomoGłem ??... DaJ ZajArAć... :)Hidden Content

  14. #14
    Lamka
    Dołączył
    Jan 2009
    Posty
    13

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    GTA IV za duże wymagania ma na moim złomie nie pójdzie. Dobrze, że mam konsole.

    Wracając do GTA SA. Jestem w misji w masarni i po pewnym czasie w tym samym miejscu gra mi się wyłącza o co chodzi. (Mam pirata od kolegi, a u niego dobrze chodzi)

  15. #15
    Moderator Awatar KgC.
    Dołączył
    Aug 2009
    Wiek
    5
    Posty
    1,340

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    Ja tam mam GTA 4 dałem zanie 139 w saturnie ale się opłacało zajebista jakość ale i tak CS jeste leprzy....^^
    "Jak się mężczyzna sparzy na gorącej kobiecie - to potem dmucha zimne :)" - Sztos 2

  16. #16
    Lamka
    Dołączył
    Jul 2009
    Posty
    8

    Domyślnie Odp: GTA San Andreas - problem ;/

    przez torrenta se sciagnij inne gta

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 22-12-2010, 19:40
  2. [Problem] z radarem - GTA San Andreas
    Przez Kuzka17 w dziale GTA
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 14-10-2010, 17:57
  3. [Problem] Gta: San Andreas dźwięk
    Przez Fluooo w dziale GTA
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 05-09-2010, 20:30
  4. [Problem] z folderem CLEO w GTA San Andreas
    Przez Tomsssss w dziale Problemy techniczne z grami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-08-2010, 10:16
  5. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-03-2010, 20:34
  6. [Błąd] GTA San Andreas
    Przez JanDżemik w dziale GTA
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 25-02-2010, 10:09
  7. GTA San Andreas
    Przez Vincer0 w dziale Archiwum forum
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 28-12-2009, 15:16
  8. Gta san andreas
    Przez .spawn w dziale Archiwum forum
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 02-09-2009, 21:05
  9. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 29-07-2009, 17:18
  10. Gta San Andreas
    Przez swiezak9696 w dziale Archiwum forum
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 04-07-2009, 13:06

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

jak zainstalować gta san andreas pirata

jak zainstalować gta san andreas przez demona

demon do gta san andreas

gta sa setup has experienced an error

nie moge zapisac gry gta saJak zainstalować gta sa pirata gta sa setup has experienced an error.jak zainstalowac gta sa piratajak zainstalowac pirata gta san andreassetup has experienced an error gta sajak zainstalowac pirackie gta sajak wgrać cracka do gta san andreasnie mogę zapisać gta sajak zainstalowac gta san andreas piratanie moge zapisac gta sagta san andreas mdf jak otworzycdemon gtagta sa problemyjak zainstalowac gta sa przez demonajak zainstalowac gta san andreas przez demonajak zainstalować gta san andreas piratgta san andreas nie da się zapisaćjak otworzyć gre GTA sanandreas przez demonajak zainstalować pirackie gta san andreasjak zainstalować gta san andreas z pirata

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •