Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 3182
Narzędzia wątku

Regulamin dodawania programów do pobrania

mosh is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Upload Team został poinformowany o tych zasadach,
ale być może ktoś dobry będzie chciał coś ciekawego wrzucić.
Wtedy należy stosować się do poniższych zaleceń.

1. Temat z programem umieszczamy w odpowiednim dziale
2. w tytule dajmy nazwę programu
3. treść postu powinna wyglądać tak:

Free download NAZWA_PROGRAMU | Pobierz za darmo NAZWA_PROGRAMU

Tu umieszczamy opis programu

Pobierz program NAZWA_PROGRAMU
Kod:
url pliku do pobrania

Dziękuję wszystkim, którzy będą stosować się do wyżej wymienionych zasad (jest to niezbędny warunek by ubiegać się o przyłączenie do grupy Upload Team)

powered by Yerba Mate

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
100 programów portable
7-Zip 4.42 Portable ABBYY Screenshot Reader 8.0.706 Portable ACDSee ACDSee Pro 2 v2.0.219 Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.6 Portable Ad-Aware SE Pro Portable - Portable Ad-aware-se 1.06 Portable Alcohol 120 1.9.6.5403 Multilang Portable AnyReader 2.3.163 Portable Ashampoo Burning Studio 2007 7.10...
Użytkowe
Plugin do dodawania fragow:)
Mam na serwie BF2 rank mod(chyba kazdy wie o co w tym chodzi) i jak dodam sobie tam fragi w menu BF2 to dodaje mi tylko do zabic i rang w bf2 ale do top15/rank nic nie dodaje ...Szukam pluginu dzieki ktoremu moge dodawac sobie fragi w top15/rank i najlepiej by nie dodawalo do BF2:] Gibonik odemnie...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Zacinanie się programów
Siema. Ostatnio zacząłem robić film na YouTube i szukałem programów do obróbki. Na samym początku oczywiśnie Movie Maker, ale po dodaniu filmu na "stół operacyjny" program się zacinał na amen. Kolejny był Unleashed coś tam i też w tym samym momencie. Teraz znalazłem Camtasia Studio 6. Bardzo fajny...
Archiwum forum
Problem odnośnie dodawania serwera
Witam. Chciałem pograć z kolegą na serwerze, tak dla relaksu. Stworzyłem serwer, podałem mu nazwę i IP, ale nie pokazał mu się serwer. Więc on zrobił tak samo co ja i też nie było. Czy robimy coś źle lub jest jakaś przyczyna uniemożliwiająca grę ze sobą?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Wzór dodawania akcji !!!
W tym dziale będziecie mogli dodawać swoje najlepsze akcje które ktoś będzie mógł wykorzystać w swoim fragmovie. Akcje proszę dodawać wg. wzoru co ułatwi orientację. Wzór: 1. Czas akcji podajemy w minutach z dema a nie opisy w stylu "3 akcja po tym jak spadłem z drabki" 2. Rodzaj demka to...
Wiaderkowe akcje
Błąd podczas dodawania sponsora .
Witam , jak wyżej mam problem , a właściwie jak dodaje sponsora na stronie , chodzi o system Webspell , to wyskakuje mi takie coś : Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server...
Tworzenie - projektowanie stron www
8 dobrych programów symbian
GnuBox http://img220.imageshack.us/img220/4108/15944nb4.jpg opis GnuBox pozwala na dostęp do Internetu za pomocą telefonu komórkowego, z użyciem połączenia internetowego twojego komputera. Nie wymaga żadnych opłat (jak GPRS) i osiąga szybkości do 400 kbit/sek. Może łączyć się z PC poprzez...
Symbian
Zasady dodawania FM!!
Przy dodawaniu fragmovie prosiłbym o utrzymanie porządku w swoim poście wg tego wzoru: Jeśli fragmovie nie jest waszej produkcji nie musisie tego pisać ale tego typu informacje z pewnością będą przydatne.
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
Regulamin dodawania serwera
Zasadniczo reklamujemy serwery pojedynczo - 1 serwer = 1 temat. Wyjątkiem stanowi reklama serwerów z "jednej sieci, portalu". Czyli jeśli posiadamy (jako portal, forum, klan itp) kilka serwerów pod wspólną nazwą możemy je wrzucić do jednego tematu. W temacie napisz coś więcej o serwerze - nie...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Regulamin dodawania serwera
1. Serwery dodajemy pojedyńczo !!!! - JEDEN SERWER = JEDEN TEMAT(TOPIC) 2. W temacie piszemy nazwę serwera, IP 3. W treści piszemy resztę info o serwerze.. jeżeli jakieś mamy ;)... własne opinia na temat serwera zawsze mile widziana :D 4. Jeżeli ktoś grał/gra na serwerze który już widnieje na...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz