Doradzicie mi co mozna kupic kolezance na 18?? Tylko bez pomyslow typu wibrator bo o tym juz myslalem xD nie no powaga, dajcie jakies propozycje
|
|
Doradzicie mi co mozna kupic kolezance na 18?? Tylko bez pomyslow typu wibrator bo o tym juz myslalem xD nie no powaga, dajcie jakies propozycje

Zostań przy wibratorze ;D
pogadaj z nia tak na jakis inny temat i zeby sie nie polapala spytaj sie jej co lubi itp. i wtedy bedziesz wiedzial co kupic, co jej sie na pewno spodoba ;)
Kup jej bieliznę :E
ale to nie jest moja laska xD
tak troche nie wypada

Dobrze. Ty kupisz a ona będzie nosić dla swojego chłopca, zadowolisz oboje ;)
i dobre jest to ze ona nie ma chlopaka xD wiec to moze byc trick psychologiczny xD bo ona fajna dupa jest :> trzeba sie tylko dowiedziec jaki ma rozmiar stanika xD

I wate w razie jakby był za duży xD
nie no świruje, wiesz co jeżeli Ci na niej zalezy i chciałbyś coś więcej z nią to umów sie z nią gdzieś na wieczór i może dojdzie do czegoś, a potem przecież będziesz wiedział co i jak i możesz coś kupic jej stylowego xD
o bluSkay widze cos konkretnego... rozwijaj rozwijaj xD duzo czasu mi nie zostalo bo 2 tygodnie... a zegarek by pasował?? juz nie mowie o bieliznie koniecznie:D

jak dojdzie do stosunku seksualnego^^ to zobaczysz jaki ma rozmiar^^
Leman jeżeli chodzi o zegarek to tandeta ;/
Ale pwoiedz czy Ci chodzi o związek z nią, czy liczysz na coś z nią właśnie ?
hmmm nie no to tylko kolezenska znajomosc
ale fajnie byloby ja wyrwac xD

ale pisalem wez z nia pogadaj na jakis temat i zapytaj co lubi, ale zapytaj tak jakby nie chodzilo o 18, i bedziesz wiedzial co kupic :Da tak to jak nie trafisz to moze byc lipa, jak kupisz bielizne i to jeszcze zly rozmiar...
Hmmm jeżeli chodzi o taką znajomośc to kapke gorzej ale sie nie przejmuj, wiem co zrobic ;]
Proponuje jakis ładny łanczuszek, złoty i nie od ruskich na targu tylko taki bardziej kreatywny :P może jeżeli masz na tyle kapitału dokup jej bielizne, ale chyba że chodzisz do niej do domu spotykacie sie to możesz jakoś jej do garderoby podpatrzec lub jej koleżanek albo na basenie cokolwiek tylko żebyś zobaczył rozmiar:)
Jeżeli jest przeciętną kobietą to napewno rozmiar " D " xDD
hahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahJeżeli jest przeciętną kobietą to napewno rozmiar " D " xDD
a skąd ty to wiesz? Czyżby Boski Zygolo? xD
Tzn wiesz może nie jestem jakiś tam kasanova ale wiem mneij więcej bo sie jako tako oglądam za dziewczynami ;)
Więc przemyśl to ziomuś :)
kup je flaszke i starczy .... upijesz ja i potem do lozka
| « Każy program pełna wersja!!! | jak zmienic napis google na inny » |