Popularne odwołania do tej strony: dragon ball 2d online download, jak zagrać na ots dragon ball, jak zrobic transa na tym otsie 80.72.41.211 27025, dragon ball steam, chcialbym teraz zagrac w dragonball z, play dragonball ots, download esf 1.2.3 offline, gra dragon ball 2d, dragonball esf forum, dragon ball 2d forum, server do esf
Oto lista serwerów, tylko pamiętajcie, że one są wykupywane na okres jednego miesiąca, po czym padają, a na ich miejsce wykupywane są następne, a więc ich IP nieustannie się zmienia.
Obecna lista polskich serwerów:
Cytat:
Polskie Serwery:
80.72.41.211:27025 - Publiczny server ESF 1shot1kill.pl
hasło: -brak-
Publiczny serwer firmy hostingowej 1shot1kill.pl Czynny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Serwer przeznaczony do gry FFA (każdy na każdego), bez sprecyzowanie ustalonych zasad. Używanie bugów na serwerze karane będzie permanentnym banem! Na serverze zainstalowany jest AMX. Server posiada 10 slotów. Administracją serwer zajmuje się ekipa ESForces.pl .
80.72.41.214:27050 - ESF Polska Pro
hasło: esf
Serwer użytkownika ratusz, hostowany przez firmę 1shot1kill.pl Czynny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Serwer przeznaczony do gry FFA (każdy na każdego), bez sprecyzowanie ustalonych zasad. Używanie bugów na serwerze karane będzie permanentnym banem! Na serverze zainstalowany jest AMX. Server posiada 8 slotów, jego głównym administratorem jest ratusz.
80.72.41.212:27037 - FreeFrags.pl [ESF 1.2.3]
hasło: ff
Serwer użytkownika FlameS, hostowany przez firmę 1shot1kill.pl Czynny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Serwer przeznaczony do gry FFA (każdy na każdego), bez sprecyzowanie ustalonych zasad. Używanie bugów na serwerze karane będzie permanentnym banem! Na serverze zainstalowany jest AMX. Server posiada 5 slotów, jego głównym administratorem jest FlameS.
80.72.41.212:27043 - ESForces.pl Duel Server
hasło: duel
Duel Server, hostowany przez firmę 1shot1kill.pl Czynny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Serwer przeznaczony do dueli (walk 1 vs 1 na Trybie EU). Gdy dwaj gracze grają duela, należy obowiązkowo udać się na spec! Przerywanie pojedynku graczom karane będzie pierw kickiem, a następnie banem. Używanie bugów na serwerze także karane będzie banem, i to permanentnym! Na serverze zainstalowany jest AMX. Server posiada 3 sloty, jego głównymi administratorami są VonGlik oraz JackBlack.
Kiedy padną, aktualną listę serwerów zawsze znajdziecie tu.
To jeśli chodzi o serwery. Teraz druga sprawa: tutoriale.
Ekipa ESForces.pl tworzy Tutoriale do ESF, dla osób, które chcą nauczyć się grać. Obejmują one grę od absolutnych podstaw. Wychodzą w częściach, co tydzień. Obecnie wyszły trzy części tutoriala, obejmujące całe "Podstawy". Czwarta część nazywać się już będzie "średnio-zaawansowana" :)
Czwarta część pojawi się lada dzień, jak tylko zostanie ukończona (właśnie nad nią pracujemy).
Do zobaczenia na serwerze!
PS. Jeśli admin uzna, że linki, które podaję są sprzeczne z regulaminem to prosiłbym o ich usunięcie bez kasowania całego posta. Nie jestem "spambotem", ani kimś kto próbuje się na siłę reklamować - podaję jedynie listę serwerów oraz adres do tutoriali. Z góry dziękuję za zrozumienie, pozdrawiam :)
nie wiem dlaczego ale nie mogę nigdzie znaleźc pliku .exe który by uruchamiał gre - możecie mi pomóc?? oczxywiście wypakowałem wszystko (tak mi się przynajmniej wydaje ) ale nadal nie mogę tego znaleźc
Chciałbym abyście napisali mi wszystko po kolei jak zagrać w Dragon ball Source?
1.Co trzeba posiadać oprócz CSS jakei instalki
2, czy trzeba miec Steam?
Oczekuje szybkiej odpowiedzi
Darmowe gry online - Dragon Ball 2 Zagraj za darmo w grę Dragon Ball 2
Krótki opis: Coś idealnego dla zagorzałych kibiców Dragon Ball'a. Gra na refleks - musimy zadać przeciwnikowi cios, zanim puści specjala. Uderzamy myszką.
http://forum.wiaderko.com/swf/3/387-Dragon-Ball-2.swf
Dragon Ball (jap. ドラゴンボール, Doragon Bōru?) – manga i anime stworzone przez Akirę Toriyamę. Manga składa się z 42 tomów, natomiast anime z 3 części - Dragon Ball i Dragon Ball Z opartych na mandze, oraz Dragon Ball GT, w której tworzeniu Toriyama nie miał wielkiego udziału - zaprojektował m.in....
Darmowe gry online - Dragon Ball Z Zagraj za darmo w grę Dragon Ball Z
Krótki opis: Bijatyka w konwencji Dragon Ball'a. Typowe dla tej bajki efekty specjalne oraz dzwiękowe.Dla fanów serii to na pewno dobra pozycja, dla pozostałych może trochę mniej, jednak gra naprawdę dobrze zrobiona.
...
Strona to kreskowka.pl jest tam do bólu wszystskiego ale ja byle czego nie bede wam podawał;)
saga Dragon Ball
Dragon Ball - Kreskowka.pl
Saga Dragon Ball Z
Dragon Ball Z - Kreskowka.pl (moim zdaniem the best xD)
Saga Bragon Ball GT
Dragon Ball GT - Kreskowka.pl
Warto poogladac i nie...
Witam, mój problem wygląda tak że ściągnąłem tego moda, ale nie ma exe. Czy ktoś może już z tym spotkał i wie jak/gdzie utworzyć/znaleźć ten plik? Albo w jaki kolwiek inny sposób odpalić tego moda bez stema? za wszelką pomoc z góry dzięki.
Pozdrawiam
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u