Dzisiaj postanowiłem zrobić nieduży pack z mojego serwera.
Oto pluginy zawarte w packu (oprócz standardowych):
Tam gdzie pisze "nie wiem", lub mam jakieś wątpliwości - to jest kilka pluginów z innego serwera, pack przerobiony przeze mnie...Kod:;Opcjonalne ad_manager.amxx ; reklamy na serwerze admin_chat_colors.amxx ; nick admina zielony, wiadomość szara admin_spec_esp.amxx ; gdy admin deadnie, załancza mu się ESP afkkisss.amxx ; kickuje graczy, gdy są zbyt długo afk csnadedrops.amxx ; nie wiem deadchat.amxx ; nie wiem hpk_pl.amxx ; wywala osoby z dużym pingiem (po polsku) kultura.amxx ; a to jakiś głupi plugin, działa ale do du*y map_spawns_editor.amxx ; do spawnowania map polski_cs.amxx ; wiadome... ;soundcykle.amxx ; dźwięki na końcu rundy - u mnie nie ma start_restart.amxx ; automatyczny restart na początku gry fake_anty_cheat.amxx ; fałszywy anty-cheat na odstraszanie cheaterów z serwa typy_granatow.amxx ; pokazuje typ rzuconego granata admins_online.amxx ; lista adminów online (/admin) ultimate_sounds_PL.amxx ; polskie dźwięki typu headshot no_team_flash.amxx ; flash nie oślepia swoich z drużyny (u mnie to nie działa, nie wiem czemu ;/) unbanmenu.amxx ; menu do odbanowywania c4timer.amxx ; czas do wybuchu bomby na dole ekranu rs_swearfilter.amxx ; kary za przeklniecia ptb_PL.amxx ; polska wersja ptb, czyli wyrównywanie drużyn ban_neo_vvv.amxx ; banowanie neostrady in_game_ads.amxx ; reklamy graficzne na ścianach
Dorzuciłem jeszcze dźwięki, żeby plugin ultimate_sounds_PL działał...
Dużo się nie narobiłem, ale jak na FFA to wystarczy ;)
Pack można przetestować tutaj: 193.33.177.17:27356 (hasło dostępne na GG 5860138)
W razie jakich kolwiek pytań pisać na w/w GG :D
Enjoy!
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.