Inspiracja: http://www.forum.wiaderko.com/topics...lej-vt5222.htm
Dokładnie to samo..termin do ustalenia...jeśli byli byście chętni to po świętach..gg 7743288 :D
Pozdrawiam
|
|
Inspiracja: http://www.forum.wiaderko.com/topics...lej-vt5222.htm
Dokładnie to samo..termin do ustalenia...jeśli byli byście chętni to po świętach..gg 7743288 :D
Pozdrawiam
szkoda waszego czasu
No tez tak mógłbym powiedziec gdybym wychował sie na NS bez głupiego Sxe jak TY :D Ale ok Panie Plo Plajeze... skoro tak twierdzisz to nie było tematu :D
Muhahahha :shock:
słuchaj, skoro nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj ok? Odezwał się pro który nawet nie przeczytał tamtego tematu.Zamieszczone przez rskrysiek
no comments
i radzę mnie nie denerować, bo zły dzień == koniec Twojej kariery na tym forum, tym bardziej żemogę wziąć za pokemonowanie, jasne?Zamieszczone przez rskrysiek
Nie będe się kłócił święta są...po porstu trzeba było napisac nie nie mamy ochoty a nie odrazu robic syf i obrazac nas po przez twoja wypowiedz..sry troche mnie poniosło. Pozdro
hmmmogę wziąć za pokemonowanie, jasne?
ja to też???szkoda waszego czasu
P.S
Hmm rzeczywiście nie przeczytałem do końca..moja wina..przepraszamPozostaje mi tylko przeprosić ekipę Ledsplej...
Nigdy więcej nie będzie czegoś takiego. Wg. mnie wiaderko cup też nie będzie, powód? Kompletny brak organizacji.
Jeszcze raz przepraszam, temat zamykam.
Tunie chodzi o to ze nie mamy ochot ale o to ze na poczatku jest wielu chetnych a jak dojdzie do mecz to na serwie sie nas 2 pojawia.
Ok juz wiem OCB> Ja po porstu wypowiedz SEBY zrozumiałem że szkoda naszego czasu jako iż nie ma sensu gra z botami cos w tym stylu..sory...przyznaje sie do błędu.
i gitara wszystko jasne
to sie zgadajcie w wekend;p
Sądze że jeśli zmienilibyście zdanie to zapraszam:D Kontakt gg lub PM..Czesc
ja chetnie ale lagi:(((((((((( z mirasem trenujemy na kobie :D
Będzie organizowane HLTV? To sobie popatrzymy lub nie :D
przecież nie będzie żadnego spara =o
Nie no dobrze,tylko się upewniałem sorry.
dlaczego nie chcecie zagrać?
omg... czytales posty wyżej ??
jeżeli tak, to nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Nie mam zamiaru Ci wyjaśniać... nie jesteś tego warty... :???:
| « The Devil Inside | SoT Scout Tournament Winter 07/08 » |