Haemes a na jaki servie grasz ?? Bo ceny na serwerach się różnią xD
|
|
Haemes a na jaki servie grasz ?? Bo ceny na serwerach się różnią xD
Witam. Mam dla was stronkę z cheatami, bugami, poradami i innymi do Metin2. Stronka posiada najnowsze cheaty i inne. >>www.m2cheat.pun.p << ZAPRASZAM
Ja takze moge wam pomoc w kwesti gry metin2. Pozdro. Metin2 RULEZ. takze gram na prywatnym wiec jak ktos chce ze mna na nim pograc niech pisze. :)(mam tam 83lvl zlota+9 magnetyk+9)
+ ile kupie koziki za 320k
powiedzcie jak mam wykonac misje z 26 lvla z mężem arioung czy jakos tak plis dzienkuje z gury:)
Ja to od Metina wole World of Warcraft.Szczerze polecam tą giere można ściągnąć i pograć za darmo na prywatnych serwerach.![]()
Uwaga!!!!! Aby w grze Metin2 zdobyć kase trzeba tylko wysłać SMSa o treści game 38wet4 pod numer 91977 a następnie skontaktować się ze mną poprzez gg 11874560 a ja wtedy doładuje wam DUUŻO KASY W METINIE !!!! :)
witam ludzie pooooomocy dostałem bana ale słyszałem że jest sposób na to by go zdjąć samemu kolega mi mówił żeby na you tube wpisać metin2 ban ninja i gdzieś w komentarzu filmiku jest ale nie moge znaleść ale gadałem z niektórymi graczami i mówią że jest to możliwe więc błagam pomocy siedzę nad swoją postacią już ponad 3 miesiące wie ktoś coś?? napiszcie kurcze zrobie wszystko nawet doładuje komuś sm tylko napiszcie
| « Cross Fire | [Download] [PC] Company of Heroes » |