Jak w prefixie, sprawa dotyczy cs 1.6 ns.
Wchodzę na serwer, gram, ruszam się... minie kilkanaście sekund i zwiecha... ale nie, nie... nie taka standardowa; fps'y w dolnym rogu śmigają jak zawsze, ludzie normalnie biegają, akcja się rozgrywa, a moja postać dostaje jakiegoś takiego dziwnego...
poszukuje rondsond z 20 meze byc 18 piosenkami .wav (może być bez piosenek ja sobie dodam)
najlepiej o nazwie CKMct1 CKMct2 i tak do 20 a jak nie o tej nazwie to o innej
nie scioga piosenek z servera na koniec rundy piosenki umiesciłem w sound\misc\ckm o tych nazwach co poniżej ponużci
.sam
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
register_event("SendAudio", "t_win", "a",...
{
new rand = random_num(0,10)
client_cmd(0,"stopsound")
switch(rand)
{
case 0: client_cmd(0,"spk misc/ct_muzyn1")
case 1: client_cmd(0,"spk misc/ct_muzyn2")
case 2: client_cmd(0,"spk misc/ct_muzyn3")
nie umiałem się w logować na steam więc chciałem reinstalacje zrobić.
wkładam płytkę z Steam ( cs anthology) potem reinstaluje steam i teraz chce na nowo zainstalować steam ale płytka jest pusta nic z nią nie robiłem (sprawdziłem napęd cd/dvd działa) co mam zrobić??
jak zrobic np (JAK na ratsach niektorych jest cos takiego ze stajesz i cie unosi do gory powietrze) nie wiem jak to zrobic a przydaloby mi sie z gory dziex Pozdro;]:dance2::no::no::bb::blind::blind:
czy można zrobić coś takiego żeby server hlds (na non-steam) pokazywało szybciej w zakładce internet (w cs-ie).
PS. ale nie mi tylko "wszystkim"
Z góry THX będzie za to dużo karmy :PP
Help! Wiec tak odinstalowalem cs i zainstalowalem sciannolem patcha v23 i chcialem wejsc z nickiem na ktorym mam adma na serwie i jak wchodze to pisze error i wychodzi mi z cs prosze dam ++ HELP!!!!