Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 1319
Narzędzia wątku

rondsond wav (takiego jeszcze nie było)

duczek9215 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

rondsond By DuCzEk takiego jeszcze nie było Pisz ocenki
DOWNLOAD

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Odp: rondsond wav (takiego jeszcze nie było)

arttur12 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

fajny roundound podoba mi się :D

Pomogłem daj zajarać

Odp: rondsond wav (takiego jeszcze nie było)

Fredzio121 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

nawt nawet

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Takiego problemu jeszcze nikt nie miał...
Jak w prefixie, sprawa dotyczy cs 1.6 ns. Wchodzę na serwer, gram, ruszam się... minie kilkanaście sekund i zwiecha... ale nie, nie... nie taka standardowa; fps'y w dolnym rogu śmigają jak zawsze, ludzie normalnie biegają, akcja się rozgrywa, a moja postać dostaje jakiegoś takiego dziwnego...
Problemy z CS 1.6
[RS] Teletubisie - Jeszcze, jeszcze! (1998)
http://www.emarkt.pl/images/produkty/00027/teletubisiejeszczebestfilmd.jpg Teletubisie - Jeszcze, jeszcze! rok produkcji: 1998, czas trwania: 61 minut plik: XVID, DVDRip, 700 MB video: 576x432, FPS:25 audio: polski dubbing, MPEG Layer-3 dane naprawcze - 10%
Filmy animowane, bajki
rondsond z 20 piosenkami gotowy
poszukuje rondsond z 20 meze byc 18 piosenkami .wav (może być bez piosenek ja sobie dodam) najlepiej o nazwie CKMct1 CKMct2 i tak do 20 a jak nie o tej nazwie to o innej
Szukam pluginu AMX/AMXX
rondsond pomocy
nie scioga piosenek z servera na koniec rundy piosenki umiesciłem w sound\misc\ckm o tych nazwach co poniżej ponużci .sam #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer") register_event("SendAudio", "t_win", "a",...
Problem z pluginem AMX/AMXX
rondsond pomocy
{ new rand = random_num(0,10) client_cmd(0,"stopsound") switch(rand) { case 0: client_cmd(0,"spk misc/ct_muzyn1") case 1: client_cmd(0,"spk misc/ct_muzyn2") case 2: client_cmd(0,"spk misc/ct_muzyn3")
Problemy i konfiguracja AMXX
Takiego problemu jeszcze nie było
nie umiałem się w logować na steam więc chciałem reinstalacje zrobić. wkładam płytkę z Steam ( cs anthology) potem reinstaluje steam i teraz chce na nowo zainstalować steam ale płytka jest pusta nic z nią nie robiłem (sprawdziłem napęd cd/dvd działa) co mam zrobić??
Problemy z CS 1.6
POwietrze czy cos takiego xD
jak zrobic np (JAK na ratsach niektorych jest cos takiego ze stajesz i cie unosi do gory powietrze) nie wiem jak to zrobic a przydaloby mi sie z gory dziex Pozdro;]:dance2::no::no::bb::blind::blind:
Mapy do Counter Strike
czy jest coś takiego?
czy można zrobić coś takiego żeby server hlds (na non-steam) pokazywało szybciej w zakładce internet (w cs-ie). PS. ale nie mi tylko "wszystkim" Z góry THX będzie za to dużo karmy :PP
Problemy z CS 1.6
1 raz cos takiego widze :/
Help! Wiec tak odinstalowalem cs i zainstalowalem sciannolem patcha v23 i chcialem wejsc z nickiem na ktorym mam adma na serwie i jak wchodze to pisze error i wychodzi mi z cs prosze dam ++ HELP!!!!
Problemy z CS 1.6
Jak zrobić cos takiego
Jak zrobić coś takiego ze np wchodzi ktos na serva i jest okienko na poczatku i tam obrazek jakis np tak jak chyba na puchatku jest ;)
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz