A nie daloby sie zainstalowac pluginy badz skryptu na serwerze
jak ktos przeklnie to zabiera mu pewna ilosc kasy ?
albo uniemozliwia pisanie w sayu?
|
|
A nie daloby sie zainstalowac pluginy badz skryptu na serwerze
jak ktos przeklnie to zabiera mu pewna ilosc kasy ?
albo uniemozliwia pisanie w sayu?
Słuchaj jest takie coś , że jak napiszesz np. zal to jemu pokazuje się na say np"jestem żalowy":D...a przekleństwa można cenzurowac **** czymś takim jak widziałem ,ale to bez sensu jest bo i tak wiadomo ze przeklina^ ,najlepiej na przekleństwa kickować i tyle:)
no ale jakby kase zabieralo to tez moze podkreslam moze by to cos dalo.
no ale tak najlepszy jest kick.
No ,ale z tą kasą to nie wiem czy jest coś takiego... a przekleństwa przez mikro by juz raczej napewno ten plugin nie załapał^^
No ja widziałem na serwerze chyba c-s.pl jak ktoś napisał np . kur** to dawało mu bana na 15 minut . Przydało by się taki coś
z kasa jest to :) widzialem i gralem na tym i przeklnalem raz i mi 3000$ zabralo xD
jest multum pluginów do tego - ale nic nie zastąpi dobrej pracy admina na serwie.
Wrzućcie przeproś :D
prawda sz.b ale wiesz o tym doskonale ze nie ma admina = burdel na kółkach
dlatego jakiś malutki plugin chociaż z cenzurą by się przydał.
bo chamstwo i prostactwo się szerzy niezmiernie.
zgadzam sie z lamie :)
no ale gdy jest admin to kto przeklina dostaje kicka i pozniej juz sie hamuje ze slowami :)
no ale gdy nie ma to zaczyna przeklinac tak jak dziisaj na FFA
kazdy user co drugie slowo to ku.. ja pier.. spier.. itp itp wiec chołota sie szerzy
aaa te pluginy są uja warte.. boty je omijają pisząc np ku.r*a itp
poza tym zawsze mnie irytowało że nie mogę napisac narmalnie rashuje![]()
Jak wgrać plugin to tylko cenzure,to plugin na zabieranie kasy,dawania gag ETC jest zbędny.
ej za omijanie cenzury beda grozic bany ego :)
ja sie zobowiązuje ze minimum na godizne bede dawał :)

Lam!e to odstaszy gracz,wystarczy dwóch takich na 10 min wywalić i będzie spokój,1h to za dużo. 10 min max.
e tam nie sikaj =P

wlasnie nie sikaj :D
my wiemy co mamy robic :)
dacie radę - będzie dobrze.
Na jednym serwie jak miałem adma był taki plugin, że gdy ktoś napisał niecenzuralne słowo to wyskakiwało "Nie przeklinaj!", ewentualnie link ze stroną forum. Chyba i tak bez banowania się nie obejdzie ;)
Ja uważam, że tutaj plugin by się z cenzurą przydał, a przy obecności adminów to powinno wyglądać może mniej więcej w taki sposób upomnienie/kick/ban 1-2h - krótszy jest nie stosowny, bo wróci za 10 minut i znowu będzie to samo? A tak 2h bez servera to dla niektórych dużo :)
srał pies na takie pluginy, po to moc macie żeby jej używac i banować jak coś nie gra
| « AV Burning Studio 1.1 | Bardzo fajna strona z darmowymi grami online!!! » |