Najlepszy test online jaki w życiu robiłem.
http://free.of.pl/s/slupek/php/test/index.php
Prawie sie posikałem :wintergreen:
|
|
Najlepszy test online jaki w życiu robiłem.
http://free.of.pl/s/slupek/php/test/index.php
Prawie sie posikałem :wintergreen:
hahha mocna, rozwiazalem to i patrzcie co wyszło:
ja mialem 17 pkktKod:Diagnoza Poważne zaburzenia osobowości. Sklonnośc do psychoz rozdwojenia osobowości. Nie stwarzasz jednak większego niebezpieczeństwa dla otoczenia
Nie ma zle ;dUzyskałeś 16 punktów z 27 możliwych do uzyskania
Diagnoza
Poważne zaburzenia osobowości. Sklonnośc do psychoz rozdwojenia osobowości. Nie stwarzasz jednak większego niebezpieczeństwa dla otoczenia.
xDKod:Uzyskałeś 23 punktów z 27 możliwych do uzyskania Diagnoza Na ogół dobrze sobie radzisz ze sobą, reakcje prawidłowe z leciutką tendencją do histerii
w wolnym czasie dlubie w nosie :D chcialem wszystko jak najgozej a wyszlo mi 16 pkt na 27 zal![]()
.e4sY, ja tez xD
ja też 17 i to chyba kłamie:d
Uzyskałeś 21 punktów z 27 możliwych do uzyskania
Diagnoza
Na ogół dobrze sobie radzisz ze sobą, reakcje prawidłowe z leciutką tendencją do histerii
Dobre :)
Uzyskałeś 17 punktów z 27 możliwych do uzyskania lol xF
:)Kod:Uzyskałeś 18 punktów z 27 możliwych do uzyskania Diagnoza Na ogół dobrze sobie radzisz ze sobą, reakcje prawidłowe z leciutką tendencją do histerii
Uzyskałeś 18 punktów z 27 możliwych do uzyskania
Diagnoza
Na ogół dobrze sobie radzisz ze sobą, reakcje prawidłowe z leciutką tendencją do histerii
Twoje dane zostaly juz raz zapisane !!!
Mi wyszło ,że mam 19 punktów :D
23 :mrgreen:
16 -_- ale ja naprawde jestem normalny:P
hmm ja uzyskalem az 21 pkt Wymiatam hihih XD
Hah. Mądre pytania i odpowiedzi tak
Uzyskałeś 18 punktów z 27 możliwych do uzyskania
Diagnoza
powrot
A to mojeXD[/code]
Najlepiej :DUzyskałeś 15 punktów z 27 możliwych do uzyskania
Diagnoza
Poważne zaburzenia osobowości. Sklonnośc do psychoz rozdwojenia osobowości. Nie stwarzasz jednak większego niebezpieczeństwa dla otoczenia
A ja dostalem 20 :mrgreen: :mrgreen:![]()
poważne zaburzenia osobowości. Sklonnośc do psychoz rozdwojenia osobowości. Nie stwarzasz jednak większego niebezpieczeństwa dla otoczenia
xDDDD dobre hehhe
Przeciętny wynik xPKod:Uzyskałeś 18 punktów z 27 możliwych do uzyskania Diagnoza Na ogół dobrze sobie radzisz ze sobą, reakcje prawidłowe z leciutką tendencją do histerii
| « śmieszne filmy | Polish MuOnline Board » |