Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: ivona full download, ivona pobierz pełna wersja, expressivo download pełna wersja, ivona pełna wersja download, ivona download full, ivona do pobrania za darmo pełna wersja, ivona pełna wersja pobierz, ivona full version download, lektor iwona pełna wersja do pobrania za darmo, ivona download pełna wersja, głos iwona 2 aktywator, syntezatory mowy do pobrania za darmo pełna wersja, ivona full pobierz, ivona full free download, ivona download pełna wersja free, ivona 1 pełna wersja pobierz, pełna wersja expressivo forum, lektor ivona full download, syntezator mowy ivona pełna wersja pobrania, ivona win7, ivona stara wersja, ivona do pobrania pełna wersja za darmo, download ivona full version, ivona 2 full version download, syntezator mowy ivona full download

Odsłon tematu: 29235
Narzędzia wątku

Ivona pełna wersja

Nie zarejestrowany
Gość

skąd mogę pobrać program Ivona w pełnej wersji ?

Odp: Ivona pełna wersja

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

aneno is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

[RS]Expressivo. Twoj osobisty lektor.

Expressivo – Twój osobisty lektor, innowacyjny program komputerowy opracowany przez polską firmę IVO Software

Expressivo czyta dowolne teksty dzięki wbudowanemu syntezatorowi mowy IVONA – uznanemu przez światowych ekspertów za najlepszy podczas konkursu Blizzard Challenge w USA, gdzie pokonał m.in. produkty IBM czy Microsoft.

Expressivo pozwala każdemu na słuchanie książek, dokumentów, artykułów, wiadomości, e-maili nie tylko na komputerze, ale także zabieranie ich ze sobą na przenośnym odtwarzaczu MP3 i słuchanie np. na spacerze czy w samochodzie. Expressivo wprowadza wiele innowacji i zawiera nagrodzoną IVONĘ, dzięki czemu jest najlepszym tego rodzaju produktem na świecie. Wersje demonstracyjne expressivo pobrało już ponad 700 000 ludzi, przez których jest on używany m.in. jako lektor czytający napisy w filmach. Doskonały głos Expressivo trudno odróżnić od prawdziwego lektora filmowego.

W paczce znajduje sie klucz instalacyjny wersji full. Expressivo wspolpracuje z AllPlayerem , nowym Dziobasem itp.

Kod:

Kod:

nati112 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Ivona wersja rehabilitacyjna
Oto przykładowe możliwości programu "Ivona" i przy okazji wskazówka dla użytkowników :) Link do programu i cracka: Uwaga! Po umieszczeniu cracka w folderze głównym programu Ivona należy uruchomić rejestrator i wpisać jako klucz umożliwiający pełne działanie programu: Dodano: Wto 06...
Multimedia i grafika
Ivona 1.4.1.PL.Jacek.22KHz.Ewa.22KHz +Instrukcja w środku
Ivona 1.4.1.PL.Jacek.22KHz.Ewa.22KHz +Instrukcja w środku Rozmiar: 208,68MB Głosy Jacek i Ewa Mój Upload http://www.new.tyfloswiat.pl/system/files/u1/IVONA_wizualizacja_i_logo.jpg hotfile.com
Archiwum forum
IVONA MiniReader - bezpłatny text reader
IVO Software, producent syntezatora mowy IVONA, zaprezentował IVONA MiniReader - darmowy program komputerowy typu text reader w wersji kompaktowej, który pozwala na czytanie i słuchanie, za pomocą głosów IVONA, tekstów zaznaczonych w dowolnych aplikacjach i dokumentach. Więcej na www.softpage.pl
Multimedia i grafika
Modulator głosu ivona
Witam! Chciałbym tylko zapytać! Czy jest możliwość jakoś podłączyć jakis modulator głosu, aby mówiąc przez mikrofon w CS zmieniał się automatycznie głos na głos IVONA? Albo żeby, np. wpisywać tekst w konsole i głos z IVONY sam mówił! Lub coś w tym stylu! Proszę o odpowiedzi!
Archiwum forum
Zła wersja CS:S
Mam ściąganą wersję CS:S. Zainstalowałem ją i Patcha 16. Przy każdym wejściu na serwa pojawia się informacja w tym stylu: " Your version does not the match the servers. Please the restart game". Co zrobić aby prawidłowo wchodziło na serwa? Za trafną pomoc dam gibona :)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[UL] G.I. Joe: Czas Kobry G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) TS RMVB PL Ivona
G.I. Joe: Czas Kobry G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) TS RMVB PL Ivona http://ecx.images-amazon.com/images/I/61uhfpkXCqL._SS500_.jpg Produkcja: USA Gatunek: Akcja Data premiery: 2009-08-07 (Polska) , 2009-08-05 (Świat) Reżyser: Stephen Sommers
Filmy fantasy i science-fiction
IVONA + TesterSAPI
Nie wiem czy to dobry dział ale pomijając to chciałem was sie spytac czy macie jakiś link z Syntezatorem mowy IVONA wraz z TesterSAPI ? potrzebne do robienia parodi a szukając nic nie znalazłem więc pomóżcie :)
Programowanie
ALLPlayer + LEKTOR IVONA
Free download ALLPlayer + LEKTOR IVONA | Pobierz za darmo ALLPlayer + LEKTOR IVONA AllPlayer jest narzędziem przeznaczonym do odtwarzania multimediów we wszystkich możliwych formatach. Jego najważniejsze cechy to:inteligentne napisy funkcja lektora naprawa uszkodzonych plików avi wykrywanie i...
Multimedia i grafika
ivona
chce ją pobrać ale nie moge
Archiwum forum
Wersja
Czy jak sobie spatchuje CSSa z v25 na v16 bede mogl sprawdzic jaki serwer jakiej wersji CSSa uzywa? Niechodzi mi o CSS,CS,CSCZ tylko o wersje numerkowa danego np CSS v18 jak mozna to sprawdzic to jak? A tak wogole witam wszystkich :) jestem nowy tutaj
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz