Popularne odwołania do tej strony: torenty.pl, torrenty.pl, www torenty, strony z torrentami bez logowania, torrenty org pl, www. torentty.pl., www.torrenty.pl, www.torrenty.org.pl, www.torrenty org.pl, www.torenty, torrenty pl, torennty.org.pl, darmowe torenty.pl, www.torrenty, z jakich torrentow sciagac, z jakich stron ściągać torenty, pobieranie torrentów bez hała, strony torrent za darmo bez logowania, www.torentty.pl, torenty org pl, related torrenty.org, torenty com, strony z torrentami platne, torenty, stron z torrentami tylko dla zaproszonych
Mianowicię chciałem zassać zobie taką gierke:
Gry :: Assassin's Creed 2
Ale jak sie dowiedziałęm trzeba zaplacić11 zeta zeby pobrac samego torrenta :(
I tu przechodze do sedna sprawy, czy mogł by mi ktośudostępnić pobranie tego torrenta?
Moze przesałc mi link do pobrania albo przesłać...
Hej! :mrgreen:
Mam takie pytanie dotyczące Torrent'ów. Ogólnie nigdy nie miałem z nimi styczności więc nie mam o nich żadnego pojęcia. Mam tu takie 4 linki:
http://www.btmon.com/Video/Movies/Naruto.Shippuden.movie.4.torrent.html
...
Witam. Zamienie konto na Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów na cd-key Battlefield Bad Company 2 (Multiplayer). Mój e-mail adrian42603@gmail.com.
Pozdrawiam
Mam też konto na Metin 2 serwer Astral 7 lvl
Z tego co wiem to rejestracja na Astral jest już zablokowana!
Witam !
mam wielki problem !!
POtrzebuje cracka do simsów !!
bo dużo w nie zainwestowałam.
Widziałam na stronie torrenty.pl cracka do simsów
to moja ostania szansa !
jak uda się do będzię zajeb* ;D
ale żeby sciągnąć jakiś plik trzeba być zarejestrowanym a ja nie jestem !!
Witam poszukuję torrenty danych filmów podanych niżej.
Niech będą one z darmowych stron z płatnych może być strona http://www.torrenty.org/
Za każdy torrent +
Filmy :
-Fanaa
-Devdas( tylko z roku 2002)
-Veer-Zaara
- Gdyby jutra nie bylo
Witam
Mam pytanie do Was:D. Mianowicie ściągnołem sobie program BitComet powszechnie znany, jest to program za pomocą którego możemy ściągac ''torrenty''. Tu moje pytanie mam ten programik i holera nie wiem dlaczego mam straszne słabą prędkośc nie wiem czy muszę coś ustawic czy coś mam internet...
Poszukuje kogoś kto jest zarejestrowany w jakiś dobrych stronach z torrentami i wejście jest tylko jak ma się zaproszenie. Chodzi oto ,aby ktoś mi wysłał takie:D będę bardzo wdzięczny:) pomagajmy sobie cs'owi przyjaciele:P
gg 3644190
e-mail ericzek6@wp.pl
z Góry wielkie thnkS
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u