Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: skiny star wars wimdows skins, skórki do komputera, skorka do windows, skorki windows x, skory na windolsa, skórki na komputer pobierz, skórka windows vista download, jak przywrócic ikony z vista bricopack do xp, windows xp - skorki, skin do windows xp, skurki do komputeera, skórki na gg z rey mysterio, skórki na xp do pobrania, skórki z rey misterio na gg, program do zmienienia skorki menu, skorka vista do win xp, pobierz na komputer skurki windowsa 7, skówrki windows xp, skurki na komputer download, skórki na komputer rasta, skórki do pobrania na komputer, skórki na komputer do windows, skórki dla windows do pobrania, skurki n komputer downlod, skórki do windows xp dowland

Odsłon tematu: 18284
Narzędzia wątku

skórki do windowsa XP / Vista

Nie zarejestrowany
Gość

macie jakieś ciekawe skórki do windowsa ?

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
skórki w xp
dajcie link do skórek z windowsa 7, żeby działały na xp. najlepiej jak by były całe po polsku
Śmietnik
Black Vista Placid - Aero Vista Theme
http://wowebook.net/wp-content/uploads/2010/06/Black-Vista-Placid-–-Aero-Vista-Theme.jpg Black Vista Placid - Aero Vista Theme | OS - Windows Vista Size - 8.5 MB Vista Placid is beautiful Black Aero Theme for Windows Vista. This theme is designed by Jasonito. This Aero Vista Theme...
Archiwum forum
Black Vista Placid ? Aero Vista Theme
http://wowebook.net/wp-content/uploads/2010/06/Black-Vista-Placid-–-Aero-Vista-Theme.jpg Black Vista Placid ? Aero Vista Theme | OS ? Windows Vista Size ? 8.5 MB Vista Placid is beautiful Black Aero Theme for Windows Vista. This theme is designed by Jasonito. This Aero Vista Theme...
Archiwum forum
Ikony z vista do windowsa?
Witam, mam takie pytanie. Czy mogę tak zrobić że, jak najadę na ikone ( W WINDOWSIE ) to będę miał za nim taki kwadracik jak w viscie? Jak tak to może ktoś mi powie jak to zrobić?
Pytania z odpowiedzią
Crystal XP 2008 - Pack vista inspirat(changing xp theme to vista)
http://img44.imageshack.us/img44/3313/crystalwz.jpg Crystal XP 2008 - Pack vista inspirat This no-frills program lets you adjust the transparency of open windows, but don't expect anything awe-inspiring. Crystal XP's comprehensive interface is reminiscent of Windows and offers its...
Systemowe
Skórki Vista
Witam piszcie linki do dobrych stron z Skórkami do Visty Tam jest kilka skórek Windows Aero Vista.pl - Porady komputerowe, Newsy, Skrypty, Programy,Pogotowie komputerowe ___________________________ Z Góry thx
Windows Vista
Skórki admina CS:S
Cześć . Mam taki problem : Ściągnełem sobie ostatnio skórki admina z tej stronki : CSS-SKINS / ics-base.net . Wgrałem wszystko na serwer i zrobiłem wszystko tak jak w opisie :) Lecz i tak nie działa ;/ Czy ktoś by mógł mi to wytłumaczyć dokladnie jak zrobić tak aby te skórki działały ? Wielkie...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Problem] Zmiana skorki xp na vista
witam mam problem.. mam windows xp i chce skorke visty... Moj kolega podal mi instalke BricoPack Vista Inspirat Ultimate, zainstalowalem i wszysko przypominalo viste ale pasek sie nie zmienil na ten czarny a u niego tak! Pozniej odinstalowalem i obejzalem filmik na YT YouTube - Install...
Windows XP
Skorki websell
Zna ktos jakies fajne skorki websell PL? Kto da inferno PL skorke dam gibona inne tez wrzucac jak bendzie ladna tez gibonek
OffTopic - Counter Strike
Skórki na stronke
Siemka mam stronke ale niemoge znaleść nigdzie zadnej skórki :sad: , czy ktoś pomoze ??
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz