Popularne odwołania do tej strony: shoutbox na forum, jak dodac emotikony na forum, jak dodac emotki na forum, jak dodac emoty na forum, kody do emotek, shoutbox emoty, skróty klawiszowe do emotki, shoutbox html pobierz, emotki bbcode, bbcode emoty, uśmieszki do pobrania, jak dodać emotikonki na forum, shoutbox emotikony, emoty shoutbox
Witajcie!
Moja strona to: tpg-clan.pl i jak widac jest tam również Shoutbox ale są w nim jakies Emoty ale tylko po wpisaniu jakiegoś "kodu" których niema nigdzie podanych ale tym już bym się zajoł ale mam pytanie gdzie wrzucać te Emoty i jak dodawać kody tak abym jeśli wpisze w Shoutbox <krzyk> to mi się pokaże emota ta która ma ten kod?
Na Nuked-Klan jest coś takiego a ja jak widac mam webspell no i nie wiem jak to zrobić?;/
emoty wrzucasz do images/smiles
a żeby je dodać na forum PA/Uśmieszki/Dodaj usmieszki z katalogu
tylko jeden minus taki że musisz je dodawać według wzoru,np ;-)
emoty wrzucasz do images/smiles
a żeby je dodać na forum PA/Uśmieszki/Dodaj usmieszki z katalogu
tylko jeden minus taki że musisz je dodawać według wzoru,np ;-)
Witam. Mam taki problem... zalożyłem forum na ugu.pl i jest pod oprogramowaniem phpbb modifed by przemo, i teraz zadam może dziecinnie proste pytanie, ale nie wiem jak wgrać na forum nowe emoty.. cały czas się trudze z taką może dla nie których z was prostą rzeczą.. Proszę o odpowiedź. ;/ Polecą...
chcialbym aby ktos go troche przerobil, bo dla tego kto sie na tym zna pewnie to jest maly problem. A wiec moj sb wyglada tak:
http://img697.imageshack.us/img697/1443/sb2.png
co mi sie w nim nie podoba? te linie podkreslajace kazda wiadomosc, okropne pole do pisania, pole w ktorym trzeba...
Free download Emoty | Pobierz za darmo Emoty
Darmowy, bardzo duży zbiór emotek dla komunikatorów internetowych. Emotki podzielone są na 10 kategorii.
Pobierz program Emotyhttp://www.eprogramy.net
Witam otóż mam stronkę na Webspellu , i chciałbym żeby w shoutboxie można byłoby dopiero pisać po rejestracji . Da się jakoś to zrobić ?
Za pomoc Gibon . :grin:
Witam. Mam pytanie. Jak zamieścić zwykły SB na stronie HTML? prosił bym o kod do tego SB lub jakiś poradnik.
Za pomoc z góry dziękuje.
Jeśli był już taki temat to przepraszam. :dash2:
Tak jak w temacie, czy można zmienic nazwy emotą ? bo lepiej żeby był emot pod symbolem :) lub :D niz jakieś : peace :
Więc czy można to wprowadzic jak kiedyś było lub dodac nowe ? myśle że pomogło by to w dodawaniu emotów prostszym sposobem niz wpisaywanie jakiś słów bo niektórzy nie mają...
witam mam pytanie czy można w webspellu mieć shoutboxa ?
mam stronkę www.hm-gaming.ugu.pl , czy da radę wgrać sb albo może jest jakiś szablon z sb to będę wdzięczny za linka