Witam , moze dodac nowy dzial pt. Left4dead?
|
|
Witam , moze dodac nowy dzial pt. Left4dead?
dodaj dodajKod:moze dodac![]()
mozna, ja jestem nawet za tym zeby dodac dzial tibia, gta i moze jeszcze inne (popularne gry)
tylko tyle ze ktos musi z modow sie na tym znac i zaproponowac dzialy, wrzucic na starcie troche artow
i pilnowac zeby pokemony glupot nie pisaly

tibia,gta itp... hmmm moim zdaniem za bardzo rozbudowane by było forum...Kod:mozna, ja jestem nawet za tym zeby dodac dzial tibia, gta i moze jeszcze inne (popularne gry) tylko tyle ze ktos musi z modow sie na tym znac i zaproponowac dzialy, wrzucic na starcie troche artow i pilnowac zeby pokemony glupot nie pisaly
wiecej śmieci + dzieci![]()
taki jest cel, zeby zrobic wykurwicie wielkie forum (gaming+rs)
jak znajda sie ludzie grajacy w te gry to znajda sie znawcy chetni do moderacji

ja gram w sapera - poproszę o dział :D
Gta tak, mozna by wtedy wprowadzić poddziały do aersji GTA...
Co do tibi to na nie bo duzo jest dziedzi i bylby ogromny spam ..
l4d - hmmm mozna by spróbować, choć gra nie jest aż tak strasznie popularna ...
L4D ma swój początek, nie oczekiwałbym na Twoim miejscu mega wielkiego szału. Co do Tibii - wątpię czy dodanie tego działu jest dobrym pomysłem. Na samo usłyszenie tego słowa robi mi się nie dobrze. Jeżeli o tematykę gier chodzi to może coś z kultowych serii? FIFA, PES, NFS lub ogólnie EA.
l4d będę raczej w stanie ogarnąć, w sumie to gta i takie duperele podobne też :D.
l4d mogę się zająć .mogę wam gre od a do z opisać :P
tutaj się mylisz.l4d - hmmm mozna by spróbować, choć gra nie jest aż tak strasznie popularna ...
Ostatnio edytowane przez ~NN ; 05-03-2009 o 17:12
Moshu pamiętaj, że to forum dla userów, nie można przeginać z działami, bo przestanie być intuicyjne.
z tego co pamiętam byłeś JM i nie dałeś radyKod:l4d mogę się zająć .![]()
no dobra to tibia odpada
gta, fifa, pes, nfs, l4d
cos jeszcze ?

MU Online, Call of duty, Medal of honor,
Enemy Territory, America's Army, Call of Duty, Track Mania Nations Forever, The Sims? W takie gry też się gra ;)
chyba wystarczy... zobaczymy czy to wypali dobrze jeżeli tak to w każdym czasie można coś nowego dodaćKod:no dobra to tibia odpada gta, fifa, pes, nfs, l4d cos jeszcze ?
wiedzmin ^^,
Jeśli chodzi o GTA (sa-mp) to ja się na tym bardzo dobrze znam . Grałem chyba 2 lata
| « cascada- lonley | [Download][PC] Loki » |