Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: wh do cs 1.6 non steam chomikuj mph, cheaters za pl, combat arms wallhack chomikuj, wh aim i jeszcze cos chomikuj, call of duty 4 1.0 aimbot do pobrania za darmo, descargar valve aimbot v5.rar gratis, aimbot cs 1.6 chomikuj, wh za cs 1.6 download free aimbot, wh aimbot download, cs 1.6 wh aimbot, download aimbot 9 for cs 1.6 free, aimbot for cs 1.6 free download, aimbot do cs 1.6 download chomikuj

Odsłon tematu: 17532
Narzędzia wątku

*[EPS]* Złapani na Aimbot + wh ( I **** go wie co jeszcze )

Kali is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Wypieraja sie ze to nie aimbot ^ ^

Zwrocie uwage na *[EPS]*C[4]arlie , który w rundzie trenigowej zabił 2 osobe przez skrzynke na objec. "A" ( Mimo iz ich nie widzial ) Celownik przez sciane celowal mu <3 , o dalszych rundach nie wspomne zobaczcie sami ^ ^ Dodam jeszcze tylko ze ma steam

Dla tych co nie wiedza jak to odpalic
1.Sciagnac
2.Wrzucic do folderu cstrike
3.Odpalic gre
4.Wpisac PlayDemo 1258470.1258471.621350-0712291708-de_cpl_mill.dem ( Konsola )

Eldo is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ehhe zły dział.. wrzucić albo do cstrike_polish,u mnie akurat tam wrzucać musze ;]
Aima to chłopak niema,wh może tak chociaż trudno powiedzieć,może ma jakiś gówniany czitek.

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Gdzie ty tu haxy widzisz ?? :neutral: :neutral:

Kali is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Baroo
Gdzie ty tu haxy widzisz ?? :neutral: :neutral:

zal mi ciebie oO ? Nie trudno zobaczyc ...

PierZyk is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Ej mam pytanie ... bo to ja C[4]arlie ;) ... Kali ty masz halucynacje czy co ... Ty sie lecz, jak ty tu aima i wh widzisz :roll:

FIRE MAN is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Zał 0,75][Litra team nie potrafi przegrywac to szuka nie wiem czego.

ZAL.PL
ZAL 0,75][LITRA TEAM

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
aimbot nick: olek xP ip 80.51.55.57
80.51.55.57 - STEAM_0:0:28727535 jesli widzicie tego gracza i wydaje sie wam ze to czit to znaczy ze penie ma czita zobaczcie demko RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Sorry za rapida bo tutaj chyba nie morzna ale tam bylo najlepiej
Archiwum Cheats Zone
Nice AimBOt
WITAM was mam do zaprezentowania Boty do gry METIN2 -NOWY EXPHACK oraz -YANGHACK 1.EXPHACK jest nowa generacja bota. -Ma wszystkie najnowsze funkcje -Jest NIEWYKRYWALNY przez ADMINA -Do bota jest dodany SPEEDHACK SPEEDHACK pozwala na szybkie poruszanie sie po calym swiecie METIN2
Archiwum forum
Aimbot ? Prosba o ocene :)
Potrzebuję niezależną opinię na temat tego demka dla pewnej serwerowni, na której to admini twierdzą że nic tam niby nie ma. Sprawa dotyczy stałego gracza tej sieci, który jest także adminem. Ja po pierwszej akcji widzę ewidentnego aimbota. Demka bardzo krótkie, także oglądanie i ocena nie zajmie...
Archiwum Cheats Zone
[RS] Teletubisie - Jeszcze, jeszcze! (1998)
http://www.emarkt.pl/images/produkty/00027/teletubisiejeszczebestfilmd.jpg Teletubisie - Jeszcze, jeszcze! rok produkcji: 1998, czas trwania: 61 minut plik: XVID, DVDRip, 700 MB video: 576x432, FPS:25 audio: polski dubbing, MPEG Layer-3 dane naprawcze - 10%
Filmy animowane, bajki
[RS] Jeszcze raz
Jeszcze Raz (2008) DVDRip.XViD REWELACYJNY FILM POLECAM http://www.vpx.pl/up/20080427/208665115498362f173aff3c2e2a0b70c6ca19109478.jpg http://i26.tinypic.com/11i3itf.png http://i38.tinypic.com/2dh5vrq.jpg
Filmy komedie / komedie romantyczne
AimBot Detection v1.2
Wykrywanie Aimbot v1.2 - Opis -- Ta wtyczka wykryje aimbots poprzez umieszczenie niewidzialny bot wysoko w powietrze nad jego świeżo zabitych ofiary. Gdy powstanie, istnieje możliwość automatycznego strzelać, domyślnie włączone (cvar ad_forceshoot, domyślnie: 1), które będą życie...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Counter-Strike 1.6 + Wh, Aimbot, Spolszczenie + Patch v26
Archiwum forum
Jeszcze Rek. ON
Co oferujemy?! # Wiek: +14 lat # płatny hosting xaa.pl # stronę Still AliVe @ Since 2009 # zgrany team # ciągle spary,mixy,treningi. # staż: 3 lata # skill: jak zagrasz to ocenisz;] # dużą dostępność:D
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przyłapani na gorącym uczynku :D
hahah sami oblukajcie :D YouTube - Przyłapani na gorącym uczynku Jamajka mpeg2video 001
filmiki, kabarety, mp3
MPH Aimbot Release 18 - help pls
MPH Aimbot Release 18 - VAC/VAC2 - CS.HACKED.PL - cheats, counter strike, cs, gry to jest link a moj problem? Uruchamiam cs-a uruchamiam aim.exe. wchodze do gry tylko jak naciskam Delete to nci sie nie dzieje.. co mam zrobic w pliku ini ? wszysko dac na 1 ? pomozcie pliska .
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz