Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: popiełuszko chomikuj, popiełuszko wolność jest w nas chomikuj, popiełuszko film download, palem5, ściągaj filmy popiełuszko wolność jest w nas the pirate, popiełuszko okładka dvd, popieluszko peb.pl, chomikuj jak zginął popieuszko film, popiełuszko avi chomikuj

Odsłon tematu: 16201
Narzędzia wątku

[rs] popiełuszko najlepsza jakość polecam

SpeedoZaurus is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Film fabularny pt. „POPIEŁUSZKO” wg scenariusza i w reżyserii Rafała Wieczyńskiego jest opowieścią o człowieku, który ze skromnego chłopaka z podlaskiej wsi stał się duchowym przewodnikiem swojego pokolenia oraz symbolem wolności i odwagi. Film przedstawia życie księdza Jerzego od lat dzieciństwa na polskiej prowincji, poprzez okres kształtowania się jego powołania w wojsku, a następnie pokazuje proces rodzenia się jego legendy w czasie ciężkiej próby stanu wojennego. Zobaczymy, jak dzięki swej wyjątkowej duchowej sile połączonej z ciepłem i poczuciem humoru ks. Jerzy zyskał wielki autorytet oraz powszechną sympatię. Zabójstwo, a także ujawnienie jego okoliczności wywołało wstrząs i oburzenie społeczne. Setki tysięcy ludzi odważyło się domagać prawdy oraz sprawiedliwości. Do tej chwili istnieją poważne wątpliwości dotyczące kulis tej zbrodni.

linki

Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Odp: [rs] popiełuszko najlepsza jakość polecam

oggi21 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

a chaselko ?

muszyca is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

jakie hasło jest do tego filmu

palem5 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

a hhaaasełko?

mosh is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

fake+kosz

powered by Yerba Mate

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jakość
Witam , zauważyłem że gdy wrzuca sięavek czy sygnature na forum obraz traci jakość , nie da się tego jakoś modyfikować by jakość została albo była jeszcze lepsza ? Pozdrawiam ;)
Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
Mumble.pl - Serwery głosowe Mumble - najlepsza jakość, SMS, przelew, PayPAL
Witam Chciałbym przedstawić wam ofertę serwerów głosowych Mumble z Mumble.pl (firmy ADMIN.NET.PL). Nasza oferta serwerów Mumble zadowoli nawet najbardziej wybrednego gracza. Mocne strony oferty: Mocne strony naszej oferty -Stabilność serwerów. -Możliwość opłat poprzez SMS, PayPal,...
Hosting serwerów głosowych
[Steam] Jakość grafy
Witam ma problem z widoczności na grafice 640 na 480. Gram na niej ze względu na fps ale jak jestem daleko od przeciwnika to nic nie widać . Czy są jakieś komendy co mi pomogą zlikwidować ten problem ?
Problemy z CS 1.6
Słaba jakość dźwięku
Mam problem z kartą dźwiękową Sound Blaste Audigy...Po pewnym czasie gry np w cs'a dźwięk zaczyna trzeszczeć co bardzo przeszkadza i muszę robić resa kompa...Jak mogę to naprawić??
Archiwum forum
[RS] Popiełuszko Wolność jest w nas 2009 PL
Popiełuszko Wolność jest w nas PL http://net-komp.eu/umig3/images/Artykuly/Aktualnosci/Popieluszko/popieluszko_plakat.jpg OPIS: Obraz przedstawia życie księdza Jerzego Popiełuszko od lat dzieciństwa, poprzez okres kształtowania się jego powołania w wojsku, proces rodzenia się jego legendy w...
Filmy obyczajowe, dramaty
[RS] Popiełuszko. Wolność jest w nas (2009)
Popiełuszko. Wolność jest w nas (2009) KRYSZTAŁ JAKOŚĆ http://img.stopklatka.pl/wydarzenia/52000/52200/52279-01.jpg Film fabularny pt. „POPIEŁUSZKO” wg scenariusza i w reżyserii Rafała Wieczyńskiego jest opowieścią o człowieku, który ze skromnego chłopaka z podlaskiej wsi stał się duchowym...
Archiwum forum
Da sie jakoś ?
Witam czy po tej aktualizacji valve da sie wejsc z steama na nonsteama bez kłopotu dodam ze serwer ma tylko protokól 47 sa jakies patche albo co ?
Problemy z CS 1.6
Jakość loga w cs
Po pierwsze witam wszystkich jest to mój pierwszy post na forum. A teraz do rzecz, z kolegą z klanu stworzyliśmy logo klanowe ale po przekompilowaniu do wad i wklejeniu w cs logo wygląda okropnie. Całe jest rozmazane, a logo nie jest skomplikowane za bardzo. Da się cos zrobić żeby to wyglądało...
Prośby o wykonanie grafiki
Da się to jakoś ściągnąć?
CZy da sie jakoś ściągać gry z neta ale te gry online?
OffTopic - Counter Strike
Najlepsza jakość w CS 1.6 oraz cvar na 32BIT-y
Witam. Poszukuję configa na jak najlepszą jakość CS-a 1.6 Znalazłem sporo configów ale wszsystkie na dużo FPS ale żaden na jakość... Czy mógłby mi ktoś coś takiego podać? A i jeszcze czy zna ktoś komendę/cvar na zmienienie w Video na 32BIT-y?
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz