Witam Chciałbym pokazać grę Counter strike manager gierka jest naprawde fajna grasz w lidze prawie codzienie sam dajesz nazwe twoim gracza itp. MOzesz kupywac sloty HLTV i sprzedawac. Mozna rowniez kupywac rozne bajery myszki klawiatury odzywki ... SERDECZNIE ZAPRASZAM DO GRY WWW1.CS-MANAGER.COM!!!
Witam Chciałbym pokazać grę Counter strike manager gierka jest naprawde fajna grasz w lidze prawie codzienie sam dajesz nazwe twoim gracza itp. MOzesz kupywac sloty HLTV i sprzedawac. Mozna rowniez kupywac rozne bajery myszki klawiatury odzywki ... SERDECZNIE ZAPRASZAM DO GRY WWW1.CS-MANAGER.COM!!!
czekam na sugestie!! pozdrawiam :)
Zachęcam to poprawienia pisowni.
Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates
Zdravím,
rád bych tě pozval do naprosto jedinečného online sportovního managera
a to do POWERPLAY MANAGER.
O co se jedná - Cílem projektu POWERPLAY MANAGER je vytvoření souboru online sportovních manažerských her. Již nyní si můžeš zahrát dva sporty a to hokej a fotbal.
Do budoucna jsou v...
Free download WMP Manager 1 | Pobierz za darmo WMP Manager 1
Prosta aplikacja pozwalająca na zarządzanie wszystkimi funkcjami programy Windows Media Player z pozycji przystępnego kreatora umieszczanego na pasku zadań.
WMP Manager funkcjonuje na systemach ...
Free download TTf Manager 3.7.81 | Pobierz za darmo TTf Manager 3.7.81
TTf Manager to niezwykle funkcjonalny menedżer czcionek pozwalający na łatwą instalację i deinstalacje określonych przez użytkownika krojów pisma. Program zaopatrzony został w profesjonalną przeglądarkę...
Witam.!
Jestem Managerem, bądź dopiero zaczynam karierę.
Na sam początek poszukuję klanu Non-Steam, aby pomóc im wyjśc na prosto.
Ja jako Manager Oferuję:
# Dobre Kierowaniem Składem.
# Organizacjami Dywiz Cs 1.6 A,B Lub Young.
# Ustalaniem Treningów.
Witam.!
Jestem Managerem, bądź dopiero zaczynam karierę.
Na sam początek poszukuję klanu Steam, aby pomóc im wyjśc na prosto.
Ja jako Manager Oferuję:
# Dobre Kierowaniem Składem.
# Organizacjami Dywiz Cs 1.6 A,B Lub Young.
Free download DC++ Manager 1.0 | Pobierz za darmo DC++ Manager 1.0
Program został napisany dla użytkowników Direct Connect. Aplikacja służy do: usuwania, edycji, przenoszenia oraz wszelkich zmian w ściąganych plikach.
Pobierz program DC++ Manager...
Witam. Otóż dziś klan Critical-Crew ogłasza nabór na managera. Szukamy osoby 16+, która ma jakieś doświadczenie, ma dużo czasu, steama, Gadu Gadu i dobry kontakt z ludźmi.
Klan oferuje:
Stronę z domeną com.pl (Critical-Crew Since 2oo8)
Płatny szablon
Dobra gra, jak i zgranie zespołu
Ventrilo...
Chciałbym sprezentować nie byle jaką gierkę przez przeglądarkę a mianowicie Counter-Strike Manager.
Jest to manager bazujący na najbardziej grywalnym fpsie którego nie muszę przedstawiać. Zarządzamy własnym klanem, robimy taktyki w 2D a później je oglądamy, dbamy o sponsoring, servery, rozwój...
Chciałbym sprezentować nie byle jaką gierkę przez przeglądarkę a mianowicie Counter-Strike Manager.
Jest to manager bazujący na najbardziej grywalnym fpsie którego nie muszę przedstawiać. Zarządzamy własnym klanem, robimy taktyki w 2D a później je oglądamy, dbamy o sponsoring, servery, rozwój...
http://www1.cs-manager.com/ - Świetna gra internetowa w której jesteśmy managerami klanu. Kupujemy zawodników, gramy w ligach, wszystko znajdziecie w linku co podałem wyżej, fajna gra, zobaczcie o co chodzi i KOMENTOWAĆ ;D
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u