Jak wiadomo, dział jest otwarty dla niezarejestrowanych, co za tym idzie
powstaje tam wiele dziwnych tematów, często dubli na które już jest odpowiedź na forum,
ale taki jest cel tego działu, dać możliwość zapytania się o coś dla totalnych noobów.
Cel grupy Support Team będzie udzielanie tam odpowiedzi (w pierwszej kolejności korzystając z zasobów naszego forum) i podstawowa moderacja działu (zamykanie tematów i przenoszenie do Pytania z odpowiedzią).
Chętnych proszę o składanie swoich podać w tym temacie.
edit: żeby nie było pytań tak jak zawsze :) rangę zrobię w następnym tygodniu (postaram się we wtorek) i wtedy też podejmę decyzję kto ją dostanie
Moze jeszcze jest jakas szansa dla mnie.
Wiek 16.5
Staz 0.6
Cos od siebie, Umiejetnosc korzystania z google, Duzo dostepnosc, Pomoc gg pw zawsze
Mialem juz JM ( mysle ze dobrze ogarninalem, lecz stracilem go poniewaz zachowywalem sie jak dzieciakChcialbym zebys Mi Mosh dal jeszcze jedna szanse nie zawiode cie :) Pozdrawiam ,jezeli macie jakies pytania PW
Staż: Rok Na =w= z Nev nick-em 4 Miesiące ;)
Hmm, Mógłbym Ogarniać Dział Zapytaj
Myśle,ze nadaje się.Dział Humor ogarniam codziennie, Skarg na mnie nie ma.Wiec moge Moderować dział.Gdybym dostał Range do działu uporządkowałbym ten dział (Solidnie). Noi duzo bym doradzał/pomagał. Pozdrawiam.
Wiek 17(rocznikowo 18:D)
Staż: ponad rok, moderowalem juz foru klanu SSJ, ale rozpadl sie i forum razem z nim.
Czesto jestem na =w= wiec mmoge sie ty dzialem zajmowac, niemal codziennie jestem przy kompie wiec nie ma problemu z dostepnoscia. Zwalczylbym duble i usuwał spam w stylu asdasd ktorego tam sporo.
Pzd
Ostatnio edytowane przez AluCarD ; 18-03-2009 o 21:14.
Już 1 szanse "niby" miałem na dział mp3 ale sytuacja zakończyła sie że nie dostałem JM bo nie było miejsc :) Można popracowac bo tam faktycznie troszke dużo na każdy temat a 0 posortowania ani nic :)
Nick: kac Dostępność: Jestem dostępny zawsze po szkolę,na =w= dużo czasu spędzam i to miło,moderowanie tamtego działu bardzo by mi się podobało,chodzi mi o to by pozbyć się spamu i pomóc. Jestem osobą,która nie stwarza problemów,i chętnie pomagam. Wiek za 6 dni 18 na karku. Kontakt STEAM- kacus6945 GG- 10625013
Nick: forever:*
Dostępnośc: od 16.00 do 22.00
na forum jestem od pewnego czasu. mialem Jr moda lecz nikt sie nie skapnal ze mi nikt nie dal moda;p i mysleli ze nic nie potrafie i dlatego zostal odebrany. Mysle ze nalezy mi sie druga szansa. znam sie dobrze na cs duzo doswiadczenia daly mi 2 serwery ktorymi sie z opiekuje i sa prawie zawsze full. Znam sie rowniez na komputerach ;p. Lubie poprostu pomogac graczą. Jesli jednak bylby jakies watpliwosci moge pokazac moj "dorobek" w CS!! pozdrawiam!
Nick: webmaster_krystian
Dostępnośc: najczesciej codziennie w godzinach 14 - 23 a nawet i dłuzej
Staż na Forum: od początku lutego 2009 (ale to nie jest ważne)
Byłem adminem i moderatorem na forach ale niektóre poupadały.
Odpowiadam na każde pytania na gg i najczesciej na pw.
Napewno dałbym rade z pozbywaniem sie spamu i prowadzenia porzadku.
Ostatnio edytowane przez webmaster_krystian ; 24-03-2009 o 21:52.
Powód: ......
Nick : michail
Dostepnosc : zazwyczaj 17-22
Staz na forum : od maja 2008
Cos od siebie : widze jaki nieporzadek panuje w dziale zapytaj i dlatego chce tam ogarnac. Dysponuje duza iloscia czasu i CIERPLIWOSCI przez co mysle ze bedzie jak najmniej spiec nawet z tymi "zielonymi"
ooo kolo chyba nie umiesz czytac dokldnie tematow :) tu chodzi o range niuwsmena a nie moda.
nie chciałbym tu spamować ale człowieku kto tu ma czytać ze zrozumieniem jak nie ty :)
to nie jest ranga dla niusmenów tylko dla ludiz którzy będą odpowiedać na pytania i je segregować :)
Najmilej byłoby gdyby się zgłaszali "bezrangowcy" ;)
Cytat:
Moze jeszcze jest jakas szansa dla mnie.
Wiek 16.5
Staz 0.6
Cos od siebie, Umiejetnosc korzystania z google, Duzo dostepnosc, Pomoc gg pw zawsze
Mialem juz JM ( mysle ze dobrze ogarninalem, lecz stracilem go poniewaz zachowywalem sie jak dzieciakChcialbym zebys Mi Mosh dal jeszcze jedna szanse nie zawiode cie :) Pozdrawiam ,jezeli macie jakies pytania PW
Typ Pracy: ranga
Wymiary: 101x19
Napis: Klanowicz
Dodatkowy Napis: brak
Kolorystyka: 3366FF
Tematyka: rangi forum
Nagroda: postawie gibona
Coś od siebie: proszę o wykonanie w stylu załacznika
Prosze jeszcze o buttona zaklokowane w stylu z zalacznika
Wymagania
- Mikrofon , Ts2 , CS :D
- skill med
- Wiek min 16lat
- staz conajmniej 1 rok
- składki na serwer
- mozg ON :!
- duża dostępność :!
- zaangażowanie :P
- DZIECI NEO OFF!!!!
Witam Od Dziś Jest Nabór Do Drużyny Klanu Sense Your skill .....
Wymagania ....
# Stała + Rezerwowy ( Jeśli Jest )
# Staż Graczy Min 3 Lata
# Staż Grupy Min 2 MSC
# Wiek 16+ ( Nie Mniej )
# Własny Serwer ( Potem Będzie Sponsorowany )
# Własny Serwer Gier ( Też Będzie Potem...
Klan Extreme Frag poszukuje dobrych graczy!!
Nasz klan oferuje graczom :
* Zapis do ligi ESL (jak zamówimy serwer to gdzieś za 3,4 dni)
* Ogarnięcie
* Dużo treningów
* Możliwość uczenia się z najlepszymi klanami polski(znamy kilku pro graczy)
* Dobrą zabawę
* Klan steam
Witam, klan Dream Team (DrT) ogłasza rekrutację to klanu.
Szukamy jednej osoby, do stałej 5. Istniejemy już jakieś 3 tygodnie ale jedne z naszych odszedł i szukamy 5 gracza.
Oferujemy:
- Stronkę www.drt.ugu.pl
- 2 Serwery - 1 treningowy (6 slotow) i kupujemy 12 slotowy po świętach
- kanał...
Wpadlem na pomysl aby zrobic nowa Range ... Poniewaz na forum Admini Serverow .. wygladaja jak zwykli userzy (tak jak ja :P)
I Taki Admin servera moglby zarzadzac Dzialem Servera na Forum
Administrator - JEST
J.Administrator - JEST
Moderator - JEST
Admin Servera - ??
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u