Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: plugin baza rekordów, ip del cs profesionales, velocidad surf

Odsłon tematu: 4111
Narzędzia wątku

Surf Speed Runs- serwer surf dla profesjonalistów, zapisy rekordów do bazy danych

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

IP:77.79.241.201:27016
Hasło: brak
Sloty: 8
Forum: tymczasowo nieczynne
Mod: Surf Speed Runa
Obecny mapcycle(jestem otwarty na propozycje map):
Kod:
surf_journey
surf_cavern_final
surf_poseidon_final
surf_ancient
surf_shaddow
surf_sx_upwards
surf_zehboz
surf_temple_of_toon
surf_1337maze

Nie dodam map typu surf_ski_2 czy nawet surf_simpsons_final, z tego względu iż są proste!

Na serwerze panuje miłą atmosfera, bez dzieci, które drą mordy o byle co.
Można naprawdę zagrać, nie ma RTV, nie ma votemap, mapy zmienia tylko admin.
Musisz zagrać!

Gametracker:

Zakaz odzywania się do mikro poniżej 16 lat- ban permanentny,
Narzekanie na mapę ban 1 dzień

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Ostatnio edytowane przez naven ; 26-03-2009 o 16:47.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
SERWER SURF-RPG COUNTER STRIKE SOURCE ARMIA NAJLEPSZY SERWER SURF RPG SZUAKMY ADMINOW ZAPRASZAMY !!!
NOWY SERWER SURF-RPG http://cache.www.gametracker.com/server_info/195.205.208.29:28057/b_560_95_1.png Zapraszam na strone WWW.ARMIA-CSS.PL Nazwa serwera: ARMIA Szukamy adminów Armia CSS
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Pukawka.pl - większe bazy danych
http://pukawka.pl/img/wiekszebazy.jpg
Hosting serwerów gier
Bazy danych pod AMX Bans i Diablo mod etc
Witam ;] Może mi ktoś powiedzieć na czym jest sprawdzona dobra, szybka baza danych pod Diablo moda i AMX bans? Bo nie wiem czy to wina obecnej bazy ze czasami po prostu nie wyswietlaja sie klasy na diablo mod...
Problem z pluginem AMX/AMXX
[PL]Zapraszamy na surf miasto-fragow[noblock][ns][surf]
Nazwa : ZAPRASZAMY NA SURF MIASTO-FRAGOW IP : 91.204.162.105:27098 Sloty : 20 Platforma : STEAM & NON STEAM Zabezpieczenia : Vac
[PL] SURF SatanistycznY SURF NON- STEAM | ZAPRASZAMY @ postrzelaj.pl
Świeży serwer surf non steam!.Liczba slotów 12 ale nie długo powiększymy do 20!. Mili admini,super mapy, zero czitów bo prawie zawsze admin jest.Admini mają ukończone 13 lat. SURF SatanistycznY SURF NON- STEAM | ZAPRASZAMY @ postrzelaj.pl Adres IP: 193.143.121.99:27107 Typ serwera: NON STEAM...
Wgranie bazy danych i problem...
Z poczatku wszystko wydaje sie prawidlowe, jednak schody zaczynają się gdy chce dodać newsa lub nowy mecz. Przy pierwszym newsie, wszystko gra jednak gdy chce kolejnego to pisze mi taki sam jak poprzednio. Gdy chce zedytować lub usunąc usuwają mi się wszystkie newsy, ktore napisałem bo wgraniu bazy...
Tworzenie - projektowanie stron www
[PL]Demonic Surf & Rpg - Nowy surf rpg
Witam. Zapraszam wszystkich na nowy powstały server surf & rpg. Na serverze zainstalowany są : Mani Admin Plugin RPG Mod
[MySQL] Kodowanie bazy danych
Witam serdecznie czy może mi ktoś pomóc w kodowaniu bazy danych, okazało się po przeniesieniu na inny serwer iż baza ma 3 różne kodowania i brak polskich znaków są tylko krzaki czyli znaki zapytania kodowałem bazę od środka ale nic to nie daje, próbował nawet programista , mojego hostingu i klapa...
Tworzenie - projektowanie stron www
Bład bazy danych
witam mam problem zrobilem sobie z tydzien temu forum... gdzies tak 10 min temu wchodze patrze: wyskakuje blad... ze utracono polaczenie mysq4 czy cos w tym stylu...co mam robic zeby nie utracic zadnych tematow i postow???
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Kopia bazy danych w phpBBprzemo?
Jak w temacie da się zrobić kopię bazy danych forum phpBBprzemo (uzytkownicy, posty, działy etc) ?
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz