Automatyczne tłumaczenie Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian wspiera Google

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Odsłon tematu: 2746
Narzędzia wątku

wystapil blad!

specjal997ag is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam taki problem,zrobilem wczoraj formata dysku,po formacie zainstalowalem counter strike source i reszte patche itd,wczesniej wszystko spoko mi smigalo:) teraz gdy wlaczas css wyskakuje mi blad:Wystapił problem z aplikacją hl2.exe i zostanie ona zamnkieta.Przepraszamy za klopoty. robilem reinstala juz z 5 razy ,formaty i nic nie pomaga:((( prosze kogos ogarnietego w tych tematach o pomoc!!!

Odp: wystapil blad!

ShooT is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

moze zainstaluj innego css z innego linka itp. i innego patcha

zarejestruj się tutaj i zarabiaj kilka dolarów dziennie!

Odp: wystapil blad!

specjal997ag is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

no niestety ale to raczej nie w tym problem bo sciagnelem innego cs inne patche itd ale niestety nie pomoglo;// caly czas ten sam blad

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Blad
Wyskakuje kazdemu kto wbije na moj serwer cos takiego Blad: LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported Czytałem o tym wiele juz...
Problemy z HLDS
Blad w cs 1.6 v32
Kiedy odpalam cs 1.6 v32 to wyskakuje mi cos takiego Instrukcja spod "0x012115de" odwoluje sie do pamieci pod adresem "0x73641ac" ktora nie...
Problemy z CS 1.6
Blad ;(
Moj serwer dziala a w pewny momencie ImageShack - Hosting :: hlsdwh4.jpg
Amx Mod X
Blad ;/
Witam! Mam ogromny problem ze Steam. Gdy wchodze na jakis serwer Steam to doslownie 1 -2 s i mnie wyrzuca i wyskakuje taki o to bład:Error...
Problemy z CS 1.6
blad serwera
Witam mam nietypowy problem z serwerem musze go opisać dokładnie bo nie umiem w prosty sposób wytłumaczyć xD a mianowicie gram y sobie dajmy na to 5...
Problemy z HLDS
Co to za blad ?
jak wbijam na serwer wilan.pl:27015 to laduje sie nawet nie do polowy i wraca mi do listy serwerow... potem patrze do consoli i tam jest takie...
Problemy z CS 1.6
blad consistency
Witam! Wszyscy ktorzy maja problem z bad consistency niech sciagna to: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. i wkleja...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
BLAD!!!
Witam otoz chce otworzyc moj dedicated serwer zawsze wszystko ladnie dzialalo a tutaj ... blad :(( oto jego screen...
Problemy z HLDS
Blad
Mam pewien blad zwiazany z "grafika" w CS Reoladed odpalam gre (dosc wolno sie wlacza) i menu wyglada tak ...
Problemy z CS 1.6
blad
Exception At Address: 0x004DD5A3 Registers: EAX: 0x00000032 EBX: 0x00000000 ECX: 0x00000000 EDX: 0x00012C44 ESI: 0x00B6BD44 EDI: 0x00000001 EBP:...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2010 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz