Popularne odwołania do tej strony: jak ściągać z patrz.pl, pobieranie z patrz.pl, sciaganie z patrz.pl, patrz.pl download, pobierz z patrz, sciaganie.patrz.pl, ściąganie z patrz, pobierz z patrz.pl, jak sciagac z patrz.pl, jak pobrać z patrz.pl, patrz download, patrz pl download, jak pobierac z patrz.pl, ściąganie z patrz.pl, pobieranie z patrz, sciaganie z patrz, jak sciagnac z patrz.pl, jak pobierać z patrz.pl, download.patrz.pl, patrz.pl downloader, jak sciagnac muzyke z patrz, patrz.pl ściąganie, pobieranie z patrz.pl mp3, ściąganie z patrz pl, pobieranie muzyki na komputer za darmo
ale gufno. nie działa :( nie wiem dlaczego...
znalazlem całkiem spoko nutki na forum Dj Czaku, i chcialbym sobie kilka zassać, bo z neta sluchac za kazdym razem to porażka... :P wiec prosze o jakies info ;)
z góry dzieki. albo jak cos nie tak robie z ta strona to powiedzicie czy wam dziala i jak mam to robic xD
P.S. mam Opere ;) tempopary internet files nie wchodzą w gre a firefoxa nei bede instalowal :)
pozdrawiam i niecierpliwie czekam na odp ;)
ofc gibon
Sorki za refresz ale musze to powiedziec...
MAM SPOSOB! na pobieranie z PATRZ.Peeel
ale zeby szybko sie znowu nie zabezpieczyli... pisac na PW. a ja wam powiem jak ;)
;)
pozdro
Witam szukam pluginu który by odgrywał losową muzyke gdy ktoś sie sam zabije. Pewnietakiego nie ma ale może by dało przerobić plugin który odgrywa muze przed wybuchem bomby.
Siema , jestem trochę zielony w serwerach ( itp. ) . Dlatego potrzebuję pomocy ... a mianowicie , jak wgrać muzykę na serwer ? ( serwer mam z pukawka.pl ) , i jak zrobić aby ta muzyka grała w danym momencie , np . jak ktoś kogoś zabije . I jeszcze ... jak dodawać adminów ?
Z góry dzięki !
Witam.
Mam tu pewną stronkę.
Jest player, muzyczka pięknie gra, ale teraz jak to ściągnąć?
Tutaj stronka:
Le site de Junior Tshaka - SONS
I chcę ściągnąć tę nutkę ;]
Za pomoc nagradzam karmą;]
Zrobilem dzis filmik robilem go w frag movie wszystko juz zrobilem i jest zapisane na pulpicie i nie znalazzlem jak dodac muzyke i zapisalem bez i czy jest teraz jakis program zeby wrzucic muzyke do tego filmu?
Jak podmienić muzykę
wgrałem plugin
roundsound.amxx do plugins
roundsound.sma do scripting
dopisałem w plugins.ini
i sowje piosneki wgralem do sound/misc tylko niewszystki szly
ale teraz che zminic muzyke zeby byla inna i wgrywm ina muzyke i dlej jest ta stara muzyka czy ktos mi powie...
Witam Was kolejny raz!
Moglibyście mi polecić Mi 20 piosenek które będą fajne ( rodzaj dowolny, tylko żeby lepiej się fragowało ^^)
Wypiszcie autora jak i tytuł
elo mam problema a dokladnie chodzi o muzyke na koniec rundy sluchajcie ja jestem lama i noobek bym prosil o dokladny opis dodawania muzyki na koniec rundy i bym prosil z kod jeszcze tom muzyke brac
bradzo prosze !
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u