Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 8397
Narzędzia wątku

sprzedam samsunga d900i

Mm4gik is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam do sprzedania Samsunga D900i
http://allegro.pl/item606092563_sams...art_uwagi.html

refresh

Ostatnio edytowane przez Mm4gik ; 12-04-2009 o 16:08.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
32 Tapety dla Samsunga Avila [ jpg] [720x400]
http://vtorrent.pl/timages/a2220379efc27d3b58487dd53b46c5d6651c6f2f-m.jpg Jest to zbiór 32 tapet dla Samsunga Avila o rozdzielczości 720x400 czyli na 3 ekrany. Rozdzielczość tapet dostosowałem sam tak więc nie ma mowy o tym że coś nie będzie pasować. Mam nadzieję że się spodoba i w zamian za...
Tapety na komórkę
Netbooki Samsunga bez procesorów Intela
Do Sieci wyciekły najbliższe plany Samsunga związane z rynkiem netbooków. Wynika z nich, że koreański producent chce zrezygnować z układów Intela, kładąc większy nacisk na energooszczędne procesory bazujące na architekturze ARM. W przyszłym roku na rynku mają pojawić się netbooki wyposażone w...
Elektronika, informatyka, Internet
Sterowniki Samsung D900i
Witam poszukuję sterowników do Samsunga D900i posiadam program Samsung PC Studio ale on nie odczytuje mi karty pamięci a nie mam miejsca w telefonie żeby dodać dużo piosenek a długo trwa przenoszenie z telefonu na karte ---------- Post dodany 30-03-2010 o godzinie 11:16 ---------- pomoze...
Sterowniki
Tuning Samsunga D900i
można jakoś "stuningować" taki telefon? chodzi mi o to by miał wiekszą wydajność, np. zmienić soft. Ogólnie nie narzekam na niego, ale jak można zrobić by działał jeszcze lepiej, to czumu nie? proszę o pomoc :)
Oprogramowanie na komórki - softy
Gry na Samsunga Omnie i900
Macie jakieś gry na Samsunga Omnie i900?
Darmowe gry java
Samsung D900i - nazwy piosenek
W Samsungu jak dla mnie wada jest to ze nazwa piosenki nie moze przekroczyc 52 znaki, ale gdyz przekroczy ta ilosc piosenka nie jest wyswietlana... Kto ma samsunga ten wie o czym pisze... Czy mozna cos na to poradzic bo jest to irytujace??
Telefony - specyfikacja i opinie
Sprzedam samsunga i se
Witam mam do sprzedania Samsunga s7330(gwarancja do grudnia 2010 + ubezpieczenia na kradziez,zalanie etc do grudnia 2009) 400 zl Imageshack - 7553795192 Imageshack - 755379519 SE k850i 400 zl Imageshack - 71932446 Imageshack - 46099683
Archiwum forum
Problem z grami na Samsunga L760
Witam! Chciałabym zapytać, czy możliwe jest ściąganie gier z internetu na PC na telefon Samsung L760? Widziałam, że opisane są dwa sposoby, ale nie chciałabym nic płacić ani instalować dodatkowego oprogramowania. Czy mimo tego mogę ściągać gry na swój telefon, gotowe do używania? Telefon nie...
Darmowe gry java
Samsung D900i GRATIS DOŁADOWANIE 50zł i wysyłka ALLEGRO
LINK ALLEGRO 320 zł do negocjacji SAMSUNG D900i The Ultra Edition 12.9 DOŁADOWANIE 50 ZŁ SIMPLUS + KARTA 2gb + Darmowa Wysyłka Witam, dzisiaj mam do zaoferowania wspaniały telefon SAMSUNG D900i. Posiadam do niego pudełko, wszystkie papiery kartę 2gb, słuchawki, ładowarkę. Telefon...
Archiwum forum
Sony Ericson k800i czy samsung D900i a moze Nokia N73
siemano kończy mi się umowa w mixie (plus na karte) i mam dylemat jak wziąć telefon Sony ericssona K800i samsunga D900i czy Nokie N73 moje kryteria do telefonu to: apart przynajmniej 2 mb, lamka przy aparacie dostrajająca, wejście na karte pamięci, mp3, i najlepiej brak joystika... i teraz tak...
Telefony - specyfikacja i opinie

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz