Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: generatorek, kody tak tak, generator orange, kody do tak tak, generator kodów nokia, generator doladowan na komórkę, generator kodow doladowujacych downoload, generator kodow do plusa, generatore di sim, generatore codici 3 cellulare

Odsłon tematu: 23046
Narzędzia wątku

Generator kodów sim najnowsza 3 wersja

cafe14 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

!!!DOŁADUJ ZA DARMO SWÓJ TELEFON!!!

Generatorek 3 dla Windows to ciekawy programik generujący kody zasileń kont telefonów komórkowych.

Obsługuje karty:
SIMPLUS
TAK TAK
POP KARTA

ALGORYTM:
Pseudolosowy
Pięciokrotny test

UWAGA: Tego programu nie ściągniesz już z internetu (jego strona domowa została usunięta), a w allegro za ten sam program płaci się grube pieniądze.

UWAGA!
Program nie za każdym razem wylicza działający telekod (może być on już np. wykorzystany).

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Odp: Generator kodów sim najnowsza 3 wersja

Sniked111 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nie działa. Jeśli naprawdę działa, to POP nie jest już aktualny na mój telefon, albo wszystkie kody jakie do tej pory wygenerowałem są już zużyte.

Magdzioolek936 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Udało się komuś doładować?

patryk050 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Nie istnieją takie programy. To nie może działać.

Ja tu tylko sprzątam...

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Kilka lat temu to było możliwe jeszcze :-)

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

[langtitle=ar]Odp: Generator kodów sim najnowsza 3 wersja[/langtitle]

max3000 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

[lang=ar]thxxxxxxxxxxxxx alot my honey[/lang]

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Tibia Neobot najnowsza wersja pod tibie 8.70 + jak crakowa
Poradnik - Jak Cracować NeoBota tibia 8.70 - Niewykrywalny bot Witam oraz pozdrawiam... Przestawiam wam tu pewną modyfikację, dzięki której możecie odpalić NeoBota. Wszystko jest pisane przeze mnie, więc nie ma ryzyka. Bezpieczność bota jest niezmieniona, nadal jest to niewykrywalny...
Śmietnik
jaka jest najnowsza wersja css ? 1.0.0.55 czy 1.0.1.0 ??
mam takie pytanko : jaka jest najnowsza wersja css ? 1.0.0.55 czy 1.0.1.0 ??
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] Counter-Strike 1.6 v42 ZCP - NAJNOWSZA WERSJA DOWNLOAD
Counter-Strike 1.6 V42 Non-Steam ZCP Wydanie: 29.08.2009r. Aktualizacja: 1.09.2009r. http://i29.tinypic.com/1olua9.png http://i25.tinypic.com/302toqf.png http://i26.tinypic.com/nexc9k.png Oto najnowsze wydanie gry od ZCP - kolejnej kliki osób zajmującej się CS-em Non-Steam. W...
Instalacja gry i podstawy
Najnowsza wersja programu Ventrilo - 3.0.5 ! FREE DOWNLOAD !
http://img412.imageshack.us/img412/5271/naforume.jpg Chce wszystkim użytkownikom tego świetnego forum przedstawić najnowszą wersję bardzo znanego programu jakim jest Ventrilo! Jest to wersja 3.0.5 . Ventrilo jest to komunikator pozwalający na prowadzenie rozmów głosowych poprzez...
Multimedia i grafika
Multihack najnowsza wersja!!! (Metin2)
Multihack najnowszy do Metin2 zawiera wszystkie opcje starego Mh oraz trade hacka i możliwość chodzenia po wodzie. aby go dostać wyślij sms o treści "game ew3wwt" na numer 91959. W sms'ie zwrotny otrzymasz link do pobrania pliku. Hack jest niewykrywalny prze gm'ów. Kosztuje to jedyne 10gr!!!...
Archiwum forum
Jaka jest najnowsza wersja QuArK'a?
Szukałem najnowszej wersji na googlach, ale znajdował tylko quark xpress (czy coś w tym stylu). Oto co znalazłem: Download QuArK 6.50 beta 1 - QuArK is a Map-editor for many games: Quake 1, Hexen 2, Quake 2, Heretic 2, Half-Life, Sin, Kingpin, Soldier of Fortune, Quake-3 - Softpedia FilePlanet:...
Mapy do Counter Strike
[Non Steam] Jaka jest najnowsza wersja zbot?
Tak jak w temacie. Prosił bym o link. Stronę domową Podbota znalazłem ( Podbot MM :: Homepage) a zbota nie umie znaleźć. Ps. Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.
Instalacja gry i podstawy
Download CS:S Non-Steam najnowsza wersja
mam problem z CS:S niemoge nigdzie znalezc odpowiedniej wersji pobierania mógłby ktoś podesłać jakiś link z najnowszą wersja której niebęde musial patchować? oczywiście non-steam.z góry dzięki :p(tylko jak coś to niedawajcie zbyt dużego rozmiaru instalki)
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Pokemod najnowsza wersja
Witam Poszukuje najnowszej wersji pokemoda, takiej aby można było ją edytować np. max lvl jest 99 więc chce zmienić na 120 Za pomoc daje gibony
Szukam pluginu AMX/AMXX
Najnowsza wersja Diablo
Witam, czy mógłby ktoś podać najnowszą wersję diablomoda i najstabilniejsza + download ?
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz