Menelgame
Wspomózcie menela ;D
Dajcie Grosza ;D
Pomoc zawsze pomocą ;D
|
|
no ja tez gram fajnie by było jakby ktoś rzucił jakieś drobne z góry dzięki^^
Menelgame
no ale w jakiej dzielnicy te wszystkie wasze bandy??? a póki pamiętam WśPoNuSz menela [url=http://change.menelgame.pl/change_please/7813496/]
Ostatnio edytowane przez jarający ss-man ; 22-07-2009 o 11:25
Poco wystawiacie posty typu kliniki mi w datek czy nie lepiej pobrać sobie program który zrobi to za was?
Ściągamy i rozpakowujemy program:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B]
Włączamy HitFaker.exe
Podajemy ścieżki dostępu do plików znajdujących się w folderze z programem oraz adres do datków jak na załączonym obrazku.
Czekamy aż program skończy łączyć się z serwerami proxy.
Klikamy na OK i zamykamy program.
Cieszymy się z datków.
Witam
Chciałbym przedstawić mojego bota do gry Menel Game, który automatycznie daje datki. Jest podobny do hit fakera, ale łatwiejszy w obsłudze.
Link: Menel Game Auto 1.0.0.0 - bot do gry MenelGame.
poco sępicie o datki ja miałem bota ze sam mi nabija datki. A wcześnie to logowałem się na forum menelegame i w temacie datki wstawiałem swój link i ludzie wyklikali w 5mni.
wejdzicie na Wanderer tam jest wszystko napisane jasne i proste miłego zarabiania jeśli jakies pytania PM
poszukajcie na google to znajdziecie ten chack
[url=http://change.menelgame.pl/change_please/9432160/][img] ;p super stronka
Cześć kto chce do mojej bandy to zapraszam ,ale trzeba mieć 3000 pkt. jak coś to pisać na nr. gg- 10975149 Menelgame jak macie ochotę dać datek z góry dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez guj ; 14-08-2009 o 11:44
Witam!!
Kolega mi przyslal bota ktory daje datki !
Za pierwszym razem dostaje sie z 25 datkow potem mnie i mniej ale jak sie poczeka z godzine, dwie to znowu duzo daje
niepotrafie wrzucac plikow na jakas strone dlatego
ZAINTERESOWANI BOTEM NIECH NAPISZA DO MNIE NA MAILA dj_godzi@o2.pl
A JA W JAK NAJSZYBSZYM CZASIE SPROBUJE WYSLAC BOTA
!! BOTA SIE NIE INSTALUJE BARDZO PROSTA OBSLUGA !!
Moge wyslac bota zapakowanego w WinRarze
lub rozpakowanego (dla tych ktorzy sie obawiaja ze moge im wyslac wirusa)
Pozdrawiam ;)
| « [Download][PC] - Assasin's Creed | Kredyty hipoteczne dla osób z negatywnym BIK'iem » |